- Disse telefonene burde aldri blitt laget

TechEBlog har laget en liste over fire telefoner de mener aldri burde vært laget. Her er verstingkvartetten.

Bang & Olufsen Serene
Serene er Bang & Olufsen luksusmobil som er laget i samarbeid med Samsung. TechEBlog begrunner dens plassering på verstinglisten mer det ufunksjonelle tastaturet. Knappene er nemlig plassert i en runding, slik at halvparten av tasten står opp-ned.

Les vår lanseringsnyhet av Serene >

Vertu Signature Cobra
Bloggeren som står bak denne verstinglisten mener Vertu Signature Cobra er en av de verste skapningene han har sett. I tillegg nevner han at han ikke tør å forestille seg å holde mobilen inntil ansiktet sitt fordi den ser så ukomfortabel ut. Prisen på omtrent 2,35 millioner kroner er heller ikke svimlende lav.

Les mer om slangemobilen Cobra >

Ivory Cell Phone
Ivory Cell Phone ser ut som en Nokia 8800 i forkledning. Det harde skallet sies å være håndlagd, slik at du er sikret å ha en unik telefon. Det finnes ikke flere enn seks slike mobiler i verden, og skallet er laget av elfenben. Prisen? Den er omtrent 139 500 kroner inklusive skatter og avgifter.

Hos Gizmodo kan du lese mer om Ivory Cell Phone >

Xun Chi 138
Og til slutt, Xun Chi 138 som beskrives som "latterlig" i verstinglister. Den er ikke mye større enn et AA-batteri, og den veier omtrent 57 gram. Den har også 1,3 megapiksels kamera og kan spille musikk. Men det dumme med telefonen, er ifølge bloggeren at den krever et eksternt hodesett. For uten det, kan den nemlig ikke brukes til samtaler.

Les mer om Xun Chi 138 >

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen