- Det må jo bli en bedre film

Steven E. de Souza er kjent for å ha skrevet manuset til godbiter som "Commando", "48 timer" og begge de to første "Die Hard"-filmene. Han er også kjent for å ha regissert "Street Fighter" anno 1994. Hvordan er det mulig? I et intervju med MTV forteller nå regissøren om sine forventninger til den kommende Street Fighter-filmen "Legend of Chun-Li", og hvorfor hans eget forsøk ikke ble av det mest vellykkede slaget.

Skuespillerinnen Kristin Kreuk vil inneha rollen som Chun-Li.
Skuespillerinnen Kristin Kreuk vil inneha rollen som Chun-Li.

Må bli bedre

- Jeg har hørt at den nye filmen kun kommer til å ta for seg bakhistorien til Chun-Li. Da må det jo bli en bedre film, kunne regissøren fortelle.

- Da vi laget den originale filmen, insisterte produsentene på at alle figurene måtte med. Regner man litt på det så vil man finne ut at det gir rundt syv minutter til hver enkelt figur, kunne regissøren fortelle oppgitt.

Overbefolket

De Souza kunne også fortelle at han gledet seg til å se Michael Clarke Duncan, Chris Klein, Taboo og de andre medspillerne i neste års “Street Fighter: The Legend of Chun-Li". Men samtidig synes han det var forfriskende at filmskaperne har bestemt seg for å konsentrere seg om en enkelt figur.

- Da castingen [på 1994-utgaven] gikk mot slutten fikk Van Damme en av rollene, men da var filmen så overbefolket at heller ikke han var med i hele filmen. Jeg tryglet dem og sa `kan ikke endel av disse figurene dukke opp i oppfølgeren istedet?` Til og med etter vi begynte med innspillingen hev de inn en ekstra figur fordi de fant ut at det fantes enda et dataspill.

Likeverdige

Til tross for sin forfriskende oppriktighet i forhold til sin egen film, kunne de Souza fortelle at han tror begge filmene har sin leverett:

- Jeg er litt misunnelig på denne gjengen fordi de har muligheten til å bygge en film rundt kun én figur. Jeg tror allikevel at Street Fighter-universet er rikt nok til å inneholde begge disse filmene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen