Epson lanserer Stylus Photo PX730WD og PX830FWD

– Bedre enn fotolabben

Epson lanserer Stylus Photo PX730WD og PX830FWD

Epsons nye multifunksjonsskrivere skal være bedre og enklere i bruk enn noen gang.

Hvorvidt påstandene fra Epson holder vann kan vi ikke si uten å ha testet produktene først, men muligheten for at de har rett er absolutt til stede. Utskriftskvaliteten fra blekkskrivere tiltenkt fotoutskrifter blir bare bedre og bedre etter hvert som årene går, og kvalitetsforskjellene blir i samme tempo stadig vanskeligere å påvise.

Skriverne Epson snakker om denne gangen, er deres to nye multifunksjonsskrivere, henholdsvis Stylus Photo PX730WD og PX830FWD. Førstnevnte er budsjettmodellen og får en veiledende norsk pris på kr 1595,-. For den summen får man en multifunksjonsskriver med 2400 dpi skanner, automatisk WiFi-oppsett som gjør at man kan trådløst dele skriveren med opptil 60 personer, doble automatiske arkskuffer, og mulighet for å skrive ut på begge sider av arket, bare for å nevne noe.

Hvis vi fortsetter nedover funksjonslisten finner vi også en maksimal A4-utskriftshastighet på 40 sider i minuttet. Ja, du leste rett - førti - men selvsagt bare i raskeste modus, kun i svart-hvitt, og i temmelig laber kvalitet. Foruten det har skriveren også en 2,5" skjerm (6,3 cm) som brukes til å vise menyer og bilder på, og siden skriveren også har minnekortleser kan man skrive ut sine bilder uten å trenge en tilkoblet PC. Det trenger man for øvrig heller ikke å gjøre for å sette skriverne opp på hjemmenettverket ditt. Dette skal de klare helt selv, trådløst, slik at du ikke trenger å tenke på kabler i det hele tatt.

PX830FWD kan tilby akkurat det samme som lillebroren, men med noen forbedringer og trekkplastre. For eksempel har denne multifunksjonsskriveren et berøringspanel på 19,8 cm, med en mindre (se bildet) skjerm intergrert, også den berøringssensitiv. I tillegg har skannerenheten på PX830FWD dobbelt så høy oppløsning, hele 4800 dpi, og PX830FWD har også innebygget faks. Veiledende pris er kr 2095,-.

Begge multifunksjonsskriverne skal bli tilgjengelige i Norge 1. september.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen