(Foto: Motorola)

– Avlys begravelsen

"Avlys begravelsen". Dette er overskriftene som preger de amerikanske teknologimediene etter at Motorola kunne levere et lite overskudd for andre kvartal i år og beholdt markedsledelsen i USA. Nå stiger også aksjekursen, som forrige fredag endte på 10.32 amerikanske dollar, mot helt nede i 6.62 ifjor.

Økte salget i USA

Selv om den nedadgående trenden ikke nødvendigvis er snudd, kunne Motorola selv også melde om økt salgstall i andre kvartal. Den nye toppsjefen for mobildivisjonen, Sanjay Jha, har også skapt forventninger til nye endringer i selskapet. Med bakgrunn i brikkeprodusenten Qualcomm er det stilt spørsmål rundt hans eventuelle evner til å finne produkter som slår an.

Hva Motorola gjør videre nå kan bli svært spennende. Etter å ha snudd nedturen i USA, har selskapet nå en sjanse til å bygge seg opp mot gamle høyder. Selskapet virker å ha flere spennende modeller i ermet, deriblant en touch-telefon, ny utgave av retroklassikeren V70 og en Kodak-telefon.

Faller på verdensbasis

Men problemene er langt fra over for den tidligere mobilgiganten. På verdensbasis faller selskapet fortsatt som en stein, og ble nylig passert av LG i antall solgte telefoner.

(Kilder: MocoNews)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen