– Avduker iPhone på mandag

Alternativ tekst mangler
(En av veldig mange iPhone-konseptmodeller)

"Gizmodo vet: iPhone blir annonsert på mandag. Jeg garanterer. Dette kom helt uventet, og jeg har allerede sagt for mye. – Brian Lam."

Det var hele teksten i innlegget fra redaktøren for en av verdens største dingseblogger, Gizmodo. Når det kommer så bastante uttalelser fra et så anerkjent nettsted, er det stor grunn til å tro at redaktøren har sikre kilder.

Rykter for millioner
Apples iPhone er sannsynligvis den telefonen som har skapt mest rykter på internett på mange herrens år. At Apple har holdt –og fremdeles holder– kortene så tett til brystet har gitt produsenten gratisreklame verdt gigantiske summer, noe som kan ha vært bevisst fra produsentens side. Uten at vi skal begynne å spekulere i dette også.

Alternativ tekst mangler

Siden de første ryktene rundt iPhone så dagens lys, har det jevnlig dukket opp bilder av det som skulle være telefonen, men samtlige har vist seg å være falske. Hvordan den endelige iPhone kommer til å se ut er det ingen som vet, men det er sannsynlig at den får klare likhetstrekk med iPod Mini/Nano.

I kjølvannet av bildene har det også dukket opp mulige spesifikasjoner. Etter alt å dømme ser det ut som om telefonen får to megapikslers kamera, og –ikke helt uventet– gode musikkmuligheter. Det ryktes at både Sharp og Intel skal ha deltatt i utviklingen av telefonen.

Det skal nevnes at lite eller ingenting av informasjonen rundt iPhone er bekreftet av Apple selv, så det gjenstår å se om produsenten virkelig avduker telefonen på mandag.

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen