– Arbeidsledige vil ha Sony Ericsson

En undersøkelse utført av Chess vil ha det til at Nokia er førstevalget blant husmødre, Apple er førstevalget blant studentene mens det er de arbeidslesige som velger Sony Ericsson. Det skriver e24.no.

Nærmere 55 prosent av alle hjemmeværende foretrekker Nokia, ifølge undersøkelsen, og 25 prosent av husmødrene har en over to år gammel Nokia-telefon. Til sammenligning er det bare 15 prosent av studentene som foretrekker det finske mobilmerket.

Studentene foretrekker i stedet Apple. Mer enn 30 prosent av studentene velger Iphone fra Apple, mens 20 prosent av folk i arbeid velger epletelefoner. Bare åtte prosent av husmødrene har lyst på en telefon fra Apple.

I overkant av 30 prosent av arbeidstakere foretrekker Nokia. Ifølge E24 er det de arbeidsledige som i størst grad velger Sony Ericsson.

Ifølge undersøkelsen har Sony Ericsson 20 prosent oppslutning. Blant de arbeidsledige er det imidlertid 26 prosent som vil ha en Sony Ericsson-telefon.

Sjekk hva telefonen din sier om deg (mobilen.no) »

Flest Apple-telefoner

Ifølge Netcom er Iphone fra Apple den enkeltmodellen som er mest brukt i deres nett, og deretter kommer Sony Ericssons Xperia-serie og HTC Desire-serie. Samsungs Galaxy S skal ha økt veldig gjennom slutten av 2010.

Når det gjelder enklere telefoner er det Sony Ericsson W995 som er på topp hos Netcom.

– Denne traveren har solgt godt og selger fortsatt i fantastiske volum, sier Charlotte Erikstad, kommunikasjonsrådgiver i Netcom, til Amobil.

Undersøkelsen er besvart 42 000 av Chess' eksisterende kunder i alle aldre og geografiske områder.

(Kilde: e24.no)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen