– Apple vil ikke forandre seg

Tim Cook sender sin første e-post til Apple-ansatte.

Etter gårsdagens annonsering om at Steve Jobs går av som Apple-sjef, har alle øyne vært rettet mot arvtageren Tim Cook.

Nå har hans første e-post til alle Apple-ansatte lekket på nettet.

Vil ikke endre Apple

E-posten er kort og konsis, og Cook viser en ydmyk tilnærming til sin nye sjefsrolle. Han legger mye fokus på at han ikke vil at Apple skal endre seg, og skal holde kursen Steve Jobs allerede har lagt fram. Han hyller Steve som en fantastisk leder og inspirasjonskilde, og sier han gleder seg til å ta over sjefsrollen for «verdens mest innovative selskap».

Han nevner også at Steve ikke vil forsvinne helt fra selskapet, og at han fortsatt vil inspirere og veilede dem alle fra sin nye stilling som styremedlem.

Her er en oversatt versjon av Tim Cooks e-post:

«Team:

Jeg ser fram til den utrolige muligheten til å stille som sjef i verdens mest innovative selskapet. Det lureste jeg noen gang har gjort var å bli med i Apple, og det har vært mitt livs største privilegium å få jobbe for Apple og Steve i over 13 år. Jeg deler Steves optimisme for Apples lyse framtid.

Jeg vil at dere skal være sikre på at Apple ikke kommer til å endre seg. Jeg gleder meg over Apples unike prinsipper og verdier. Steve bygde et selskap og en kultur som er ulik noe annet i verden, og vi kommer til å holde oss til dette – det ligger i DNA-et vårt. Vi kommer til å fortsette å lage de beste produktene i verden, som får kunder til å juble og våre ansatte til å være stolte av hva de driver med.

Jeg elsker Apple og jeg ser fram til å gå inn i min nye rolle. All støtten fra styremedlemmene, toppsjefene og mange av dere har vært en inspirasjon for meg. Jeg er sikker på at våre beste år ligger foran oss, og at sammen vil vi fortsette å gjøre Apple til det magiske stedet det er.

Tim.»

Les også:Slik er Apples nye sjef

(Kilde: BGR)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen