– Apple lager billig-iPhone

– Apple lager billig-iPhone

Ny utgave av iPhone 4 får 8GB lagring, ifølge Reuters.

Asiatiske komponent-produsenter skal allerede være i gang med å lage maskinvare til en ny, billig iPhone 4, melder Reuters. I tillegg skal iPhone 5 være rett rundt hjørnet, ifølge avisens kilder.

Mindre lagringsplass

Informasjonen om en billigere versjon av iPhone 4 kommer fra to personer med «kunnskap om emnet», skriver Reuters. De sier at asiatiske fabrikker allerede lager 8 GB flash-brikker for Apple, selv om Apple selvfølgelig nekter å kommentere saken.

I sin nåværende form finnes iPhone 4 kun i to størrelser: 16 GB og 32 GB. Ifølge kildene vil 8GB-versjonen snart være klar for lansering, og kan komme så tidlig som iløpet av et par uker. En analytiker tror billigmobilen vil la Apple selge enda flere enheter, men tviler på at de får prisen til å komme under 200 dollar:

– Jeg tror det kan være vanskelig å få en 8 GB iPhone 4 presset under 200 dollar. Apple kommer til å trenge en helt ny telefon med lavere spesifikasjoner for å komme inn på de lavest prisede markedene, forteller Bonnie Chang, analytiker ved Yuanta Securities til Reuters.

Neste iPhone i slutten av september?

Informasjonen om en billig-iPhone var ikke den eneste nyheten Reuters fikk servert. Kildene deres bekrefter nemlig det tidligere rykter har sagt, nemlig at Apple sikter på en lansering av deres neste flaggskip i slutten av september.

Den neste mobilen fra Apple vil ligne på iPhone 4, men den vil ha større skjerm, bedre antenne, raskere prosessor og et 8-megapikselkamera, ifølge Reuters.

Les også: Dette vet vi om iPhone 5

(Kilde: Reuters)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen