- Apple har allerede en 7-tommers iPad

Den velselgende Apple iPad får du per i dag kun i en størrelse - med en skjerm på 9,7 tommer. Til hjemmebruk og sofasurfing er kanskje dette en fin størrelse, men folk på farten kunne kanskje tenke seg noe litt mindre, som den kommende Samsung Galaxy Tab med 7 tommers skjerm.

I en duell mellom iPad og Galaxy Tab konkluderte vårt søsternettsted Mobilen.no med at størrelsen på Samsungs nettbrett var mer ideelt på en dings man skal dra med seg.

7 tommers iPad klar?
Rykter om at Apple jobber med en 7 tommers versjon av iPad har eksistert en stund, men litt mer overaskende er det når The Loop går ut og sier at den allerede er ferdig. Ifølge redaktøren Jim Dalrymple skal Apple ha utviklet 7-tommeren samtidig med den større modellen som er på markedet i dag, med så å si de samme spesifikasjonene.

Grunnen til at Apple ikke allerede har den ute skal enkelt og greit være at de ikke behøver, ettersom konkurrentene ennå ikke har klart å få ut en god nok modell.

Hvis dette faktisk er tilfelle ser vi for oss at Apple følger godt med på hvordan de andre nettbrett-aktørene gjør det, og holder nok et ekstra godt øye med Galaxy Tab, som i skrivende stund er på vei ut i butikkene. Hvis den mindre størrelsen gjør den såpass mye enklere å ta med seg, kan det jo snu en del potensielle iPad-kjøpere.

Skulle da et slikt mindre nettbrett bli en suksess, kan det i så fall være at vi også snart ser en 7-tommers iPad i Apple Store.

Kilde: AppleInsider

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen