Nokia 5800: Får gode skussmål i den første testen. (Foto: Nokia)

– 5800 utkonkurrerer alt

Kun en uke etter lanseringen av Nokias 5800 Xpressmusic, også kjent som "Tube", er den første testen av telefonen på nett.

– Komplett

Det er ikke uventet at det er det russiske nettstedet Mobile-Review som har testet telefonen. Nettstedet har ved gjentatte anledninger testet telefoner lenge før de har kommet på markedet, og 5800 Xpressmusic føyer seg i den rekken. Testen, som både er utfyllende og omfattende, senker heller ikke forhåpningene til telefonen.

Du kan lese hele testen her »

I testen skrives det blant annet at telefonen føles mer eller mindre komplett, med unntak av et par programvarefeil her og der. Skjermen skrytes opp i skyene og sammenlignes med skjermen til blant andre Iphone og Nokia N85. Og med unntak av at skjermen er noe blassere på 5800 Xpressmusic, skal oppløsningen gjøre dette til en lett match for Nokias nye.

I tillegg understreker testen at 5800 Xpressmusic er overlegen på det meste, fra lydkvalitet, Wifi-tilknytning, stabilt operativsystem og en spesifikasjonsliste ingen kan slå. Ihvertfall ikke til den prisen, står det.

Sammenligner med Iphone

Testen tar også for seg en sammenligning av Iphone og 5800 Xpressmusic. Testeren mener telefonene ikke kan sammenlignes på grunn av svært ulik pris og målgruppe. Mens utropes Iphone til vinner på lekre menyer og gode videomuligheter, sies Nokia 5800 Xpressmusic å ha "10 ganger mer funksjonalitet enn Iphone".

Ønsker du å lese mer om Nokia 5800?

(Kilder: Mobile Review)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen