- 3G-iPhone på vei

Apples iPhone har ikke engang kommet i salg før rykter om en 3G-versjon dukker opp. I følge Appleinsider skal Apple ha en 3G-utgave av iPhone er på vei, og det veldig snart.

Et svensk selskap skal ifølge nettstedet ha blitt forsikret av en svensk mobilopertør om at en 3G-utgave av iPhone er underveis, og at telefonen kan komme i salg så tidlig som januar 2008.

Det anonyme svenske selskapet skal være en stor kunde hos den aktuelle operatøren. Kunden skal ifølge nettstedet ha truet operatøren med å droppe en stor kontrakt på grunn av frykt for å gå glipp av en oppgradert versjon av iPhone som følge av bindingstid.

For å unngå å miste storkunden skal operatøren ha forsikret at de vet at iPhone med 3G er rett rundt hjørnet.

Super-3G på iPhone
Dersom ryktene stemmer, er det trolig at iPhone vil bli utstyrt med HSDPA, skriver nettstedet. Grunnen til at en 3G-utgave av telefonen kan dukke opp i Europa såpass kjapt er at 3G-situasjonen er ganske annerledes i her i forhold til i USA.

HSDPA og 3G generelt har mye større utbredelse her, noe som kan tvinge Apple til å slippe en "Europa-vennlig" utgave av telefonen sin, ikke bare for å få innpass hos forbrukerne, men også for å tilfredsstille operatørene som har brukt mye penger på å bygge ut 3G.

Om ryktene stemmer, er det ikke utenkelig at 3G-iPhone vil komme med flere funksjoner vi er vant med i Europa, som for eksempel et eget kamera for videosamtale.

(Kilde: Appleinsider.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen