- 150 kroner internett, takk

Hytteeiere trenger kanskje mobilt bredbånd bare noen ganger i året mens de oppholder seg på hytta. Da er det kanskje overflødig med et løpende abonnement på mobilt bredbånd. Nå har Netcom kommet med en løsning på problemet.

Kjøp en slump med internett på kiosken

Netcoms nye "Mobilt Bredbånd kontant" skal selges på netcom.no, så vel som i kiosker, dagligvarebutikker og bensinstasjoner. Det fungerer som vanlige kontantkortabonnementer - først fyller du på penger, så kan du bruke det til det er tomt. 

- Den store fordelen med kontantkortet for mobilt bredbånd er fleksibiliteten. For kunder med variert og begrenset forbruk er det ikke alltid like lett å finne et abonnement som passer, men med kontantkortet slipper du å forplikte deg til et fast månedlig beløp, sier Øyvind Vederhus, kommunikasjonssjef i Netcom.

Modem medfølger

Startpakken skal koste 499 kroner. For disse pengene får du et modem og SIM-kort, så vel som at du kan laste ned 100 MB data før du trenger å fylle det opp. Prisen per MB er på 2 kroner i Norge. 

Det koster altså rundt 3 kroner å laste inn fullversjonen av VG Nett. For 150 kroner kan du surfe inn 75 MB, som tilsvarer omtrent omtrent 50 nettsider av normal størrelse. 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen