Øreplugger avgir lyd gjennom kinnene

Øreplugger avgir lyd gjennom kinnene

Øreplugger avgir lyd gjennom kinnene

AfterShokz benytter seg av beinledende teknologi.

De fleste forbinder hodetelefoner og øreplugger med å være plassert rundt eller i ørene. Lyd er derimot ikke avhengig av åpent rom for å forflytte seg, og det drar de nye ørepluggene fra AfterShokz nytte av.

På engelsk heter ørepluggene AfterShokz Bone Conduction Headphones og overfører lyd gjennom kinnbeinene via såkalt beinledende teknologi. Ørepluggene vil først bli vist frem på CES 2012 neste uke.

Militærteknologi

Teknologien har tidligere blitt brukt innenfor hodetelefoner, vanntette MP3-spillere og mobiltelefoner, og ble opprinnelig utviklet til bruk innen militæret.

AfterShokz Bone Conduction Headphones skal angivelig produsere stereolyd av høy kvalitet direkte gjennom skallen til det indre øret, og AfterShoks hevder også at ørepluggene skal være mer komfortable å ha på seg enn mer tradisjonelle varianter.

AfterShokz Sports er flaggskipet blant ørepluggene, og har nådd semifinalen i Last Gadget Standing-konkurransen i forkant av årets CES-messe i Las Vegas.

Pris og tilgjengelighet

Ørepluggene fra AfterShokz vil bli tilgjengelig i forskjellige utgaver på AfterShokz.com. Prisen vil ligge på fra 59,95 dollar og oppover – noe som tilsvarer i overkant av 350 kroner. Denne summen inkluderer ikke merverdiavgift.

(Kilde: Gizmag)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen