– Apple klarer ikke å slå oss på bildekvalitet

– Apple klarer ikke å slå oss på bildekvalitet

– Apple klarer ikke å slå oss på bildekvalitet

Samsung mener at deres ekspertise på feltet vil slå rivalen.

Apple kommer sannsynligvis med en egen TV i nærmeste fremtid, og dette har ikke gått upåaktet hen hos verken tilhengere eller motstandere. En av toppene hos rivalen Samsung tar likevel det hele med ro:

– Vi har ikke sett hva de har gjort, men det vi kan si er at de ikke har 10 000 ansatte innen forskning og utvikling i lyd-og-bildekategorien, sier Chris Moseley, produktsjef i Samsung.

– De har ikke den beste skaleringsmotoren i verden og de har ikke verdensberømt bildekvalitet som har blitt prisbelønnet mer enn noen andre.

Har løst hemmeligheten

Mens Samsung fokuserer på bildekvalitet, var den avdøde Apple-sjefen Steve Jobs mer opptatt av hvordan brukere samhandler med TV-en. Til biografiforfatteren Walter Isaacson fortalte Jobs at han endelig hadde løst hemmeligheten rundt en enkelt og elegant TV.

– Det vil ha det enkleste brukergrensesnittet du kan forestille deg, sa Jobs. – Jeg har endelig løst det.

Moseley fra Samsung tror likevel at TV-er til syvende og sist handler om bildekvalitet. Tilleggsfunksjoner som hvor smarte de kan være er en fordel, men har bare en sekundær status, mener han.

Ingen stor bekymring

– Det viktigste er bildekvaliteten og det er ingen sjanse for at noen andre, verken nye eller gamle, kan komme og slå oss på bildekvalitet i år, sier Moseley, som fortsetter:

– Ut i fra det perspektivet er ikke dette noen stor bekymring for oss, men det gjenstår å se hva Apple koker sammen, hvis det kommer noe i det hele tatt.

Samsung jobber selv med nye og mer enkle måter å samhandle med TV-en på. På deres nye Smart TV-er skal brukere kontrollere innholdet ved hjelp av stemmen, bevegelser og via ansiktsgjenkjenning.

(Kilde: AppleInsider)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen