– iPhone 5 kommer til sommeren
Teknofil

– iPhone 5 kommer til sommeren

Kilder hos Apples fabrikant sier produksjonen nå gires opp.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er mye som tyder på at Apple kommer til å lansere sin neste mobiltelefon, stort sett omtalt som iPhone 5, i løpet av sommeren 2012.

Med enkelte avbrekk har mobil- og elektronikkgiganten en tradisjon for å slippe nye telefoner i løpet av sommeren, og skal være i full gang med forberedelsene til neste iPhone, skriver 9to5mac.com.

Les også: Apple kjøper flest elektroniske brikker

Nettsiden skal ha fått informasjonen fra en kilde Apples fabrikant i Kina.

– Girer opp

– Vi har hørt fra en sikker kilde i Foxconn i Kina at iPhone 5, som den for tiden blir kalt, girer opp for produksjon, skriver 9to5mac.com.

Kilden hevder at det er flere ulike modeller med små variasjoner i sirkulasjon, så det skal være umulig å si nøyaktig hvordan den neste modellen kommer til å bli. Enkelte ting skal de forskjellige modellene likevel ha felles.

– Skjerm på minst 4 tommer

Fellesnevnerne er større skjerm på minst fire tommer, en mobil som er både bredere og lengre enn dagens iPhone 4 og den vil ha en symmetrisk form. Altså at mobilen ikke er tykkere i den ene enden, slik enkelte rapporter har hevdet. Nettsiden skriver også at ingen av modellene har den samme formfaktoren som iPhone 4 og 4S.

Dagens iPhone 4 og iPhone 4S har skjermer på 3,5 tommer.

Inntil Apple bekrefter en lanseringsdato må alt dette kun regnes som rykter. Det er imidlertid interessant at kilden til informasjonen skal være den samme som informerte 9to5mac.com om at iPhone 5 ikke ville bli lansert forrige gang, men at det var snakk om en oppgradert iPhone 4. Apple lanserte som kjent iPhone 4S.

Les også om hvordan iPhone 5 kan komme til å se ut i denne og denne artikkelen.

(Kilde: 9to5mac.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen