Til hovedinnhold
Artikkel

Hardware.no søker IKT-lærling

Drifts- og utviklingsavdelingen i Hardware-nettverket jobber til daglig med alt fra serverdrift til web-utvikling for hele Hardware-nettverket og resten av Nasjonale Nisjer i Edda Digital. Vi har ca. 25 servere i produksjon som leverer mer enn 1 million sidevisninger daglig. Hardware.no er en del av Edda Digital og har lokaler i Oslo sentrum.

Hardware.no har hatt lærlinger i bedriften siden 2003, og hver høst ansetter vi en ny lærling. Som lærling vil du være med å videreutvikle alle våre nettsider, blant annet Amobil.no, Diskusjon.no, Gamer.no og Hardware.no.

Alle våre systemer kjører i dag på en LAMP-plattform. LAMP er forkortelse for Linux, Apache, MySQL og PHP. I løpet av læretiden vil du derfor jobbe mye med Linux, og du vil lære masse om hvordan vi lager nettsider med MySQL og PHP. En annen viktig del av utviklingsoppgavene er å skrive XHTML og CSS.

Arbeidsplassen 
(Foto: Akam.no)

De viktigste tjenestene, slik som publiseringsløsning for artikler og prisguide utvikler vi selv, mens forum og annonseserver er systemer som vi drifter og oppgraderer. Driftsavdelingen er i dag fem personer som jobber fulltid, hvorav to er lærlinger. I tillegg jobber flere på deltid.

Følgende kvaliteter vil bli vektlagt hos deg som søker:

  • Fullført VK1 IKT-driftsfag eller IKT-servicefag (absolutt krav)
  • Interesse for datateknologi
  • Kompetanse på Linux
  • Erfaring med ett eller flere av disse emnene: PHP, MySQL, XHTML, CSS
  • Pliktoppfyllende og moden

Oppstart for læretiden er høsten 2008 og arbeidssted er våre lokaler i Oslo sentrum.

Send inn din søknad med CV til oss på e-post til marcus@hardware.no innen fredag 21. mars.

For ytterligere informasjon, still spørsmål i forumtråden nedenfor, eller kontakt Marcus Sæthershagen, marcus@hardware.no, mobil 91 63 02 03.

Driftsstallen
(Fra venstre, bak: Simen, Marcus, Tor Henning og Kent William.
foran: Mads og Alexander)
(Foto: Akam.no)
Les også
Hardware.no søker IKT-lærling
Les også
Hardware.no søker lærling
Les også
Hardware.no søker lærling
annonse