Til hovedinnhold
ArtikkelWalkie Talkie-håndsett

– Vi har en situasjon her. Over!

Dette håndfrisettet gjør om telefonen din til en god, gammeldags walkie-talkie.

Etter at belteveske for mobilen gikk litt av moten på midten av 90-tallet, har Granada-generasjonen hatt få statussymboler å smykke seg med. Nå er det imidlertid mulig å jekke opp imaget et par hakk igjen, og det uten å måtte ty til mokkasiner med dusk.

Eksempel på umoderne sko som fremdeles har en viss utbredelse i Midt-Norge.

Denne håndholdte dingsen med spiralledning setter deg sporenstreks i det rette lys, enten du vil kjøre rundt med oppkneppet skjorte og drømme deg tilbake til 1978 da «Convoy» gjorde suksess på kinolerretet, eller du bare vil tusle gatelangs og se ut som en konsertvakt på avveie.

Håndholdt «handsfree»

Alternativt kan du cruise rundt ikledt lyseblå skjorte og sort bandolær, og skremme vannet av alle som snakker ulovlig i håndholdt mobiltelefon. Til du blir stoppet selv, da. For dingsen er neppe godkjent til bruk i bil.

– Vi har en situasjon her, over!

Håndsettet koster drøyt hundre kroner, og har volumtast, i tillegg til en tast for å besvare eller avslutte anrop. Og selv om det slett ikke er nødvendig i våre full duplex-tider, så har settet en knapp du kan trykke på mens du snakker. Da dempes lyden i høyttaleren, og du får en mer autentisk Walkie Talkie-opplevelse. – Do you read me?

Håndsettet passer til alle mobiltelefoner med 3,5 mm lydutgang, og drives med 2 AAA-batterier. Prisen er drøyt 100 kroner.

På vår samleside finner du mange flere
nyttige og unyttige dingser »

(Kilde: Perpetual Kid)

annonse