Tek.no

Artikkel

Vil du se vårt nye design?

Marcus Sæthershagen
13 Des 2007 16:52

Det er på høy tid med en oppfriskning av utseendet på sidene våre. Både Akam.no, Amobil.no, Gamer.no og Hardware.no vil etter årsskiftet bli å finne i en helt ny drakt.

Vi har jobbet lenge med ideene og forbedringene i det nye designet, og nå er tiden kommet for å vise dere – leserne våre – hva vi har kommet fram til.

Kanskje er dere uenige i noen av prioriteringene, eller dere har nye, spennende ideer vi vil benytte oss av for å gjøre den nye opplevelsen enda bedre. Derfor vil vi høre din mening!

I de neste ukene vil vi derfor gjøre en beta-prøving av designet, og målet med denne er å lære mer om hva dere liker og hva som kan gjøres bedre.

Meld deg på!

Det du trenger å gjøre for å melde deg på betaen, er å fylle ut skjemaet under. Vi kommer til å slippe inn brukere i en eller flere puljer, og den første vil bestå av ca. 50 brukere per nettsted. Til uken blir det kanskje anledning for å slippe inn flere.

Det vi forventer av deg, er at du svarer på en spørreundersøkelse om det nye designet etter at du har brukt det en stund, og gjerne at du deltar aktivt på beta-tilbakemeldingsforumet for å hjelpe oss å bli bedre.

Som takk for innsatsen vil du være med i trekningen av en premie. Dersom du blir plukket ut til å være med i betatesten, vil vi kontakte deg på epostadressen du oppgir.

Merk: Hvis du har bruker i forumet (diskusjon.no) angir du samme epostadresse som du har registrert deg med i forumet.

annonse

Les også