Artikkel

Få de gode jobbtipsene

Bilde: iStock

Som tidligere nevnt vil karriereseksjonen til Hardware.no være tilstede på The Gathering - under parloen "Karriere 2007". Hardware.nos engasjement vil konsentreres over tre dager; torsdag, fredag og lørdag.

Det blir mange aktiviteter for de som ønsker å se på sine muligheter innen arbeidsmarkedet, men det er også mulighet til å få førstehåndsinformasjon om utdanning og gründer-virksomhet.

For de som ønsker å lære mer om oppsett av CV og skrive jobbsøknader, vil vi legge oss i tøylene for også å være en ressurs.

Programmet så langt ser ut som følger:

  • Tordag: 12.00 -18.00: Dfind, et rekrutteringsselskap som primært driver med formidling av IT-stillinger vil svare på spørsmål, og presentere muligheter på standen til Karriere 2007. I tillegg vil det bli holdes foredrag om ”Hotte muligheter innen IT-bransjen”.
sitat"Seedforum (tidspunkt vil komme senere), er en internasjonal non-profit-organisasjon som fremmer gründer-virksomhet gjennom å trene opp gründer-kandidater, for så å presentere disse for investorer, holder foredrag i auditoriet.NTNU (tidspunkt vil komme senere) vil også holde foredrag om mulighetene som finnes på utdanningsfronten."
  • Fredag: 12.00-18.00: Tandberg, et av Norges ledende teknologiselskaper, svarer på spørsmål angående muligheter innen teknologi-bransjen.
  • Lørdag: 12.00-18.00: Dignus, et av Norges fremste IT-resource-selskaper vil være tilstede. Det vil bli et spennende foredrag om veivalg innen utdanning og yrkesvalg.

Vi ønsker alle velkommen innom standen til Karriere 2007!

Les også
TG07: I morgen skjer det
Les også
Overklokking på The Gathering
Les også
Hardware.no/karriere på TG
Les også
Konkurranse: Registrér din CV
annonse