Artikkel

Dreamhack Winter 2006 - dag 2

Jentene fra Wasa deler ut både knekkebrød og gratis massasje for slitne gamere.

Det er fredag morgen og Hardware.nos utskremte har knapt sovet i natt. Årsaken er at i går kveld, torsdag, startet de fleste store konkurransene, og det er mange gode deltakere med. Dreamhack og deres samarbeidspartnere har virkelig gjort det fint for tilskuere. Egen scene hvor det er en stor tribune, eget inngjerdet område hvor tilskuere kan gå rundt og stå tett på de som spiller.

Et av stedene hvor man kan kjøpe mat fra Santa Maria, thai, indisk eller tex-mex.

I tillegg til de fastsatte store turneringene er det mindre events som også trekker mye folk. Datorbutiken arrangerer dogfight-konkurranse i Battlefield 2, og også her er det lagt opp til at tilskuere skal få sett mye. Freebies er det mange av. Alt fra snacks, drikkeflasker, keychains, musmatter, hengekøyer og masse annet.

Spill fotball hos Intel og vinn en rå bærbar gaming-PC med Intel Core 2 Duo.

Det som har fått mye oppmerksomhet i dag er spillet World in conflict, laget av Massive fra Sverige, med utgiver Sierra. De har satt opp en stor stand hvor man kan få prøve spillet, snakke med utviklerne og i tillegg er det representanter for selskapet som jakter på nye talenter til spillutvikling.

Telia med sin store stand er også vert for en del av kampene som jentene har i sin Counter-Strike 1.6-turnering, noe som naturlig nok tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Det er mye snakk blant publikum, men totalt sett er nok gutta imponert, og kanskje litt skremt, for jentene virker mye mer engasjert i kampens hete enn gutta.

Logitech G25 ratt, Samsung plasma-skjermer og bilspill.

Nå som dag 2 er på god vei mot slutten, må jeg si at det jeg har sett så langt er veldig bra. Opplegget virker proft i de fleste sammenhenger. Skal jeg trekke frem en ting som kanskje ikke var så gjennomtenkt, og kalle det "dagens lille kaos", må det være da GamingEye.com fikk låne mikrofonen og annonserte en konkurranse i World of Warcraft, hvor alle deltakere ville få adgang til betatesting av tilleggspakken Burning Crusade.

Kamp for Burning Crusade: En liten del av køen som dannet seg i løpet av sekunder.

Når en horde av mennesker forsøker sette ny rekord i hastighet mellom radene og jentene som leverer ut mat til crewet er på "veien" med sine rollerblades, så må det gå galt, hvilket det også gjorde. Mat fløy en vei, og horden en annen...

Standen hvor vår egen Stoolman vil være med å demonstrere overklokking.

Til slutt kan jeg fortelle at vi nå er tre personer fra Hardware-nettverket her på Dreamhack 2006. I ettermiddag ankom Claes (Detrius) og Sturla (Stoolman). Stoolman skal holde på med overklokking på Tech Swedens stand, og det blir en kamp mot Nordic Hardware som også vil ha overklokking på sin stand.

Les også
Dreamhack Winter 2006 åpner i dag
annonse