Til hovedinnhold
ArtikkelMagic Phone Stand

Vil få telefonen din til å «sveve»

Har mangedoblet Kickstarter-kravet.

Martinka / John Stessel
Finn Jarle Kvalheim

Det fins bøttevis av ladere, og ladekabler, å velge i på markedet. Ofte ser de helt ut som originalen som fulgte med telefonen din, men av og til skiller de seg ut. Som regel handler det om farger, lys, eller flere innganger. Da John Stessel la ut sin ladekabel på Kickstarter handlet det slett ikke om noen av disse mer fornuftsbaserte løsningene. Ifølge Stessel handler prosjektet om å få magi inn i hverdagen til folk.

Magic Phone Stand heter prosjektet. Det forklares ikke akkurat hvordan det virker, men det virker åpenbart at det er enkelt og greit er en avstivet ladekabel. Den får det til å se ut som om telefonen din henger i løse luften, eller at den har blitt manet frem av en slangetemmer, alt ettersom.

Les også: Denne mobilladeren er en vindmølle

John Stessel og tryllebutikken Martinka vil gi deg mer magi i hverdagen.Foto: Skjermdump, Martinka / John Stessel

Nesten fire ganger målsummen

Målet for prosjektet var opprinnelig 8 000 dollar, eller i underkant av 50 000 kroner. I skrivende stund har prosjektet passert 30 000 dollar, og dermed setter Stessel og hans samarbeidspartnere i gang med ekstramålene sine.

Det er først og fremst tre mål de har i den avsluttende fasen. Ett av dem er å tillate telefonen å henge sidelengs for videotitting. Et annet er å støtte store telefoner. I tillegg vil de sørge for at slitasjen på telefonens ladeport minimeres.

Magic Phone Stand støtter de fleste typer telefoner på markedet. Den kan bestilles med Micro-USB, for de fleste Android-telefoner, Apples gamle dock-plugg og den nyere Lightning-pluggen som brukes til dagens iPhone-modeller.

Alle kablene koster 24 dollar stykket, eller rett under 150 kroner. Dermed burde de passere greit gjennom norsk fortolling uten å tillegges avgifter.

Slik ser Stessel og resten av magikerne hos Martinka for seg at du kan bruke Magic Phone Stand.Foto: Skjermdump, Martinka / John Stessel

Skolisse hever nøklene på samme måte

Det er også mulig å kjøpe flere kabler samlet, til en lavere pris. Prosjektet er dessuten i samarbeid med tryllebutikken Martinka, og legger du til penger på bestillingen kan du også kjøpe t-skjorter eller et nøkkelstativ som fungerer på samme måte som Magic Phone Stand, og ser ut som en skolisse.

Prosjektet går ut tirsdag morgen, og utsending av stativene er ventet å begynne i september.

Les mer om Magic Phone Stand på Kickstarter.com

Vil du lese om flere nyttige og unyttige dingser? Gå til samlesiden vår »

annonse