Tek.no

Artikkel

Dette er produktene leserne våre gleder seg til

«Alle» vil ha en ny mobiltelefon.

7 Mai 2014 10:57

Nordmenn elsker sine mobiltelefoner, og det vises også i vår Prisguide. Av alle kategoriene som vi og våre søstersider dekker, er det nemlig disse som ruver på topp. Ved å sette opp et lagervarsel kan du få beskjed når et produkt kommer i butikkene, og Samsung Galaxy S5 er det enkeltproduktet som suverent flest venter på nå.

Du kan også sette opp prisvarslinger for produkter, og få beskjed om når prisen har tippet under en grense du setter selv – og her er det også en mobiltelefon som topper listen. Det er nemlig mange som vil ha en Sony Xperia Z1 Compact, men de vil visst helst vente til prisen har falt en smule.

Også den ryktede Apple iPhone 6 er ettertraktet, men den befinner seg et lite stykke lengre ned. Det er nemlig enda flere som lengter etter Sonys PlayStation 4, en maskin som kollegaene i Gamer.no mener har spillene i fokus.

Les testen av Samsung Galaxy S5 eller sett opp prisvarsling »
Les testen av Sony Xperia Z1 Compact eller sett opp prisvarsling »

Spillutstyr i vinden

Foto: Asus

Når det gjelder spillprodukter for PC er det faktisk en skjerm som er aller mest populær, og det er Asus' ROG Swift PG278Q som topper listen. Denne spillskjermen er utstyrt med Nvidias G-Sync, og skal dermed by på en silkemyk opplevelse uten hakking og riving i bildet – og nå er det ikke lenge til den skal lanseres.

Også hele spillmaskiner er populære, og det er mange som venter på å kunne kjøpe seg en syltynn spillbærbar fra Razer, nærmere bestemt Razer Blade Pro 14. Vi ble litt overrasket over hvor populær den er, siden det faktisk er flere som vil vite når Razer-maskinen kommer i hyllene enn det er som har bedt om å få beskjed når den ferdige versjonen av VR-brillene Oculus Rift kommer ut.

Begge disse er likevel litt mindre ettertraktet enn den buede entusiast-TV-en fra Samsung, UE55H8005. Da vi testet den for litt siden mente vi den var en ren fryd å bruke, men det er visst likevel mange som synes den er litt for dyr.

Sett opp prisvarsling for Asus ROG Swift PG278Q »
Sett opp prisvarsling for Razer Blade Pro 14 »
Les testen av Samsung UE55H8005 eller sett opp prisvarsling »

Trenger masser av plass

Foto: Seagate

Når vi kommer forbi spillutstyret på vår toppliste, og i farten passerer en drøss andre mobiltelefoner, er det neste innen datautstyr en kommende billig-NAS fra Synology: Diskstation DS414j.

Denne røveren med retrodesign skulle egentlig vært i norske hyller allerede, men enn så lenge må de som venter på en e-post med prisvarselet visst smøre seg med tålmodighet.

En NAS er jo greit hvis man har store mengder data som skal lagres i hjemmet eller på kontoret, men til ordinær skrivebordsbruk er det harddisker som gjelder – i alle fall for masselagring.

Det viser også tallene fra Prisguiden, og en 6 TB HDD fra Seagate til hjemmebruk er den enkeltkomponenten som flest venter på. Inntil nylig var det kun dyre bedriftsversjoner som kom med såpass høy kapasitet, så nyheten om at hjemmebrukere skulle få skikkelig store harddisker ble godt mottatt.

Sett opp prisvarsling for Synology Diskstation DS414j »
Sett opp prisvarsling for Seagate Desktop HDD 6 TB »

Hvis du tenker på å sette opp en egen NAS er det viktig med riktige disker:
Ekstra: Hjemmeserverguiden hjelper deg velge riktig harddiskoppsett »

Les også
Razer lager mikrokonsoll og mediesenter i ett
Les også
Samsung UE55H8005: Samsungs entusiast-TV er en fryd å bruke
Les også
Synology slipper sterkere og bedre billigmodell
Les også
G-Sync-skjerm for spilleren
annonse

Les også