Tek.no

Artikkel

The eXperience 2007: Rapport dag 2

Jørgen Elton Nilsen
6 Okt 2007 13:26

Side 1

Den andre dagen av the eXperience startet for alvor ved halv ett-tiden, da messeområdet åpnet. Av sikkerhetsmessige grunner holder ikke dette området åpent store deler av natten, men et fyltes raskt opp av deltagere når det først gjorde. Det er tydelig at dette området er virkelig populært, og på de fleste aktivitetene er det kø til alle tider.

Ikke lenge etter var det en uanmeldt brannøvelse, en øvelse kun meget få i crewet viste om. Her ser vi et stakkars medlem i Event-crewet, som koste seg i en varm dusj i det brannalarmen gikk. Han måtte løpe ut, men minimalt av klær. Skikkelig "godt" og kaldt :-)

Brannøvelsen var naturlig nok ikke av det mest populære, men det var raskt unnagjort, og folket fikk returnere til salen.

Når det gjelder nettverket, så rapporteres det om at det har vært mer eller mindre feilfritt siden dørene åpnet. Det har hele tiden vær tilgang på strøm for alle, men messeområdet opplevde en power-spike, noe som grillet en god del utstyr, deriblant underskrevnes datamaskin og skjerm.

Når det er stappet et tusentalls nerder inn i ett og samme rom, er det ingenting som virker mer som en folkemagnet enn to søte damer. Kvinnen til venstre var å finne på EAs stand, mens damen til høyre, som faktisk er Miss Norway, tuslet rundt og avholdt konkurranser hos Netshop.

Les også