Tek.no

Artikkel

Overklokking, VR og deilig maskinvare

Sjekk disse bildene vi tok på årets Computex-messe i Taipei.

Vegar Jansen, Tek,no
26 Juni 2016 11:00

Side 1

Årets Computex-messe er forlengst over, og vi har allerede fått rapportert om en del av de viktigere sakene. Men det er fremdeles en god del interessante ting vi ikke har funnet plass til – for det er mye å se på en datamesse, og ikke nok tid til å sette seg inn i alt man ser.

På den annen side har vi da kameraer og store minnekort, så vi ender som regel med mange hundre bilder som ikke blir benyttet. Noen av disse er interessante nok til å fortelle litt rundt, og akkurat det skal vi gjøre i denne bildespesialen.

Her får du altså et langt større fokus på maskinvare enn du fikk i den forrige bildespesialen undertegnede snekret sammen.

Husk for øvrig at det er mulig å klikke på bildene for å få en større versjon.

Av en eller annen grunn skal noen alltid prøve å sette «verdensrekord» i overklokking på disse messene. Jaja, så lenge damene liker det...
Vegar Jansen, Tek,no
VR var naturligvis stort på årets Computex, og i en monter fant vi denne prototypen fra Asus. Trolig er det snakk om en slags styla VR-brille som slekter på Samsung Gear VR.
Vegar Jansen, Tek,no

Aktuell lenke: Test av Samsung Gear VR.

Acer kunne vise fram en Revo One i ekstra fjong utførelse, samt matchende tilbehør. Du vet du vil ha!
Vegar Jansen, Tek,no

Vi har testet Acer Revo One også.

Vi har aldri helt forstått greia med kamuflasjemønstrede datamaskiner. For hvis du mister den ute i skogen, hvordan skal du da finne den igjen?
Vegar Jansen, Tek,no
Messeliv. (A messy life)
Vegar Jansen, Tek,no
På toppen av disse PC-ene fra Acer sitter en integrert ladeplate for mobilen og annet som er kompatibelt med Qi-teknologien.
Vegar Jansen, Tek,no

Les også