Tek.no

Artikkel

En helt vanlig dag på jobben

6 Feb 2010 13:37

Prolog

Etter at Martin L. Wirak startet hardware.no i 1998, har det skjedd mye. Fra gutterommet til Akersgata 28 tolv år senere er det fortsatt mange av de gamle traverne som henger med, for å bringe deg objektive tester og nyheter.

Det hele startet med utviklingen av prisguiden, en tjeneste som faktisk ble oppdatert manuelt i starten(!). I dag tilbyr hardware.no mange tjenester, men det er det redaksjonelle vi i dag skal sette fokus på. I dag er det faktisk 224.000 unike lesere som titter innom nettsiden vår i løpet av uken (total man-søn, uke 3, 2010).

Hardware.no består i dag av tre faste ansatte, og en rekke dyktige freelancere. Undertegnede tilhører den siste gruppen, og vil i videoen over ta deg med på en helt vanlig dag på jobb. Se hvordan lokalene, og ikke minst testrommet vårt ser ut. Utstyret vises frem og du får hilse på nøkkelpersoner fra både redaksjonen og driftsavdelingen. Vi håper dette kan være en morsom og koselig videosnutt som tar deg med bak dørene til det som er Norges ledende teknologinettsted.

Hvis du vil se mer av historien bak hardware.no, anbefaler vi deg å ta en titt på en lengre film som ble laget i 2006. Filmen finner du her, laget av Kenneth Dammyr.

Tekstversjon følger

Selv om video er helt nødvendig for å bringe frem det visuelle ved hvordan vi jobber, er tekst alltid greit. Bla om, så skal vi gå igjennom en helt vanlig dag på jobben for en som tester produkter for hardware.no!