Tek.no

Artikkel

Nordens største elektromesse

Jørgen Elton Nilsen
28 Okt 2007 11:14

Side 1

Electroworld arrangeres for andre året på rad, igjen på Norges Varemesse, Lillestrøm. Her finner du det meste som for tiden er interessant innen forbrukerelektronikkmarkedet. Det er med andre ord ikke snakk om komponenter slik som hovedkort og prosessorer, men heller TV-er og Hi-Fi-utstyr.

Når vi først snakker om TV-er; du finner utrolig mange av dem på Electroworld! Til å begynne med, så henger det 120 Samsung PS42Q96HDX rundt inngangsdøren - noe som virkelig er et spektakulært syn. Utover det så har tilnærmet alle utstillerne minst 3-4 skjermer.

Det er ingen messe uten messetilbud. Skjermen på veggen vi snakket om over er en av disse. Under Electroworld går det meste av salg igjennom Elkjøp. Elkjøp var derimot ikke alene. Ganske godt plassert lå også nettbest.no, som selger et hav av billige DVD-er, til fryd for mange deltagere.

Pioneer A-A6, PD-D6 og F-F3

Høyttalere, forsterkere, DVD-spillere og andre Hi-fi-produkter er var også mye av. Når det gjelder lyd, var det helt klart HI-FI-klubben som hadde den mest markerte. Derimot hadde produsenter slik som Pioneer og ikke minst Kenwood, satt sammen et realt anlegg i en bil.

Les også