Artikkel

The eXperience 2007 på nett

I etterkant av HW-LAN 06 bestemte vi oss for at arrangementet skulle bytte navn, fordi vi ville tilby brukerne våre mer enn et LAN.

Hardware-nettverket består blant annet av nettsteder som gir deg de siste nyhetene om teknologi relatert til datautstyr, mobiltelefoner, digitale kamera, spill, spillkonsoller, og utfører tester av de nevnte produktgruppene. Det nye navnet er i større grad ment å reflektere bredden i Hardware-nettverket, samt at The eXperience ikke bare er et LAN - men mye mer.

Nytt arrangement og navn gjorde at vi ønsket oss en helt ny nettside. Et samarbeid med Design Container ble innledet og prosessen med design av nye nettsider ble startet. Resultatet ble det designet du ser på theexperience.no i dag.

Mer kommer!

Det er verdt å merke seg at nettsiden ikke på langt nær ferdig, og med det mener vi at det vil komme mye mer innhold på siden. Max Lotternes er redaktør for sidene, og sammen med oss andre i Hardware-nettverket som jobber med The eXperience 2007 vil sørge for at sidene blir oppdatert med nyheter og informasjon.


Klikk her for å gå til theexperience.no

Les også
HW-LAN 07 - blir det noe av?
Les også
HW-LAN: Dag 2 over
Les også
HW-LAN: Vil du på forsiden?
Les også
HW-LAN: Første dag over
annonse