Tek.no

Artikkel

Vi har landet!

Henning Sagen (t.v) og Haakon Jensen ventende på Gardermoen.

16 Juli 2009 16:00
annonse

Hardware.no, München. I morgen braker det løs. 34 overklokkere fra 17 land har nå ankommet den Tyske storbyen München, klare for å overklokke fletta ut av noen av de råeste komponentene på markedet. Det hele blir arrangert av hovedkortgiganten MSI, og konkurransen finner sted i den olympiske stadion.

Det norske laget, som består av Haakon Jensen (**DP**) og Henning Sagen (hifiking), sitter nå trygt på tysk jord. Etter en to timer lang flytur er vi nå booket inn på hotellet. Gutta jobber i skrivende stund med de siste forberedelsene før konkurransen starter i morgen tidlig.

Sikkerhetskontrollen

Hva er vel en reisereportasje uten dette bildet?

Turen startet rundt kl 06:00 på Gardermoen flyplass. Vi skulle alle tre møtes der, underskrevne, Henning og Haakon. De to sistnevnte fikk et litt ublidt møte i sikkerhetskontrollen. Vaktene stilte seg naturlig nok litt skeptiske da guttene skulle ta med seg et nesten to kilo tungt kobberrør, med gule ledninger stikkende ut av det hele. Etter et par minutter med forhandlinger, fikk de heldigvis lov til å sjekke inn røret som et ekstra kolli.

Derag Hotel and Living

Hotellet vi nå sitter på ligger i hjertet av München, kun halvannen kilometer fra den olympiske stadion hvor arrangementet vil finne sted. Der venter flere hundre kilo tørris og flere hundre liter nitrogen på de totalt 34 overklokkerne. Det er ingen tvil om at frekvensene vil være høye, og temperaturene lave de neste dagene.

– Dette blir bra, vi gelder oss skikkelig. Vi skal gjøre vårt beste, men vi har få forventninger forteller Haakon.

annonse

– Vi gleder oss, dette blir nok bra, avslutter Henning.

Hardware.no vil følge arrangementet tett igjennom hele helgen, følg med for daglige oppdateringer!

Les også
Gigabyte Tweaking Contest
Les også
Pentium CPU med ulåst multiplier
Les også
EM i levende bilder
Les også
Seier til Polen
Les også
EM i bilder
Les også
Hvem skal til Tyskland?
Les også
Overklokkernes mesterskap 2009
annonse

Les også