Til hovedinnhold
ArtikkelHydraDock

Misfornøyd med at Apple fjernet nesten alle portene fra den nye MacBooken?

Denne dockingstasjonen gir deg portene tilbake, og vel så det.

HydraDock

Da vi først omtalte ryktet om at Apples nye MacBook skulle ha bare én port (to hvis vi teller med hodetelefonutgangen), og at det var USB-C, gikk kommentarfeltet varmt. Mange mente at det var en forferdelig, håpløs idé som ville gjøre det vanskelig å bruke maskinen. Hvorpå mange svarte at da var vel ikke dette maskinen for dem, og at de kunne kjøpe seg én med flere porter istedet.

En dockingstasjon kan være en grei løsning på problemet. Og selv om den ikke nødvendigvis er det mest praktiske å sitte med på toget, fungerer de veldig fint på kontoret.

Her kan du lese mer om den nye MacBooken: Apple har lansert sin tynneste MacBook noensinne »

«HydraDock» med 11 porter

Hydradock er et produkt som ligger ute på folkefinansieringsnettstedet Kickstarter for øyeblikket. Konseptet er veldig enkelt: En hvit «kloss» med 11 tilkoblingsporter: Én hodetelefonutgang, én Ethernet-port, minnekortleser (SDCX), fire USB 3.0, 2 USB-C, én HDMI-port og én Mini DisplayPort. HDMI-porten støtter oppløsning opp til 1080 x 1920 piksler, mens DisplayPort-en støtter en oppløsning på opp til 2560 x 1440 piksler.

Hydraen er et mangehodet uhyre fra gresk mytologi. Foto: HydraDock

I tillegg til dette har den en USB-C inngang slik at dockingstasjonen kan få strøm fra MacBookens egen strømforsyning, og en USB-C utgang som leverer strøm videre til selve MacBooken.

På Kickstarter-siden står det at HydraDock er laget for å «vakkert komplimentere den nye MacBooken». Om noe kan vi gå med på at den er hakket penere enn den jevne strømpadde, men den ser først og fremst ut til å være designet for å være funksjonell.

Videre på siden står det at produktet er ferdig testet og klart til produksjoni juni, så fremt de ikke blir forsinket av ting som «orkaner og zombie-invasjoner». Alt som gjenstår skal være å få en viss oversikt over etterspørselen.

Nettstedet iFixit har demontert den nye Macen: – Den er umulig å reparere »

(Kilde: Kickstarter, via Mashable)

annonse