×
Annonsørinnhold for
Nå søker vi en frontend-utvikler
Annonsørinnhold
(Bilde: Kilian Munch)

Nå søker vi en frontend-utvikler

VG Partnerstudio styrker teamet igjen. 

  • VG PARTNERSTUDIO Dette innholdet er skrevet av VG Partnerstudio. VGs journalister og redaksjon, inkludert Tek.no, er ikke involvert i produksjonen.

Er det en ting som er sikkert, er det at VG Partnerstudio vokser raskt. Den årvåkne leser merker seg kanskje at vi her på Tek søkte en fullstack-utvikler tidligere. Nå er det altså en frontend-utvikler vi leter etter.  På under to år har VG Partnerstudio gått fra å være tre personer til å telle 22 nå i oktober. I november skal vi bli 23, og du kan være den heldige. Som frontend-utvikler hos oss vil du bygge et grensesnitt som treffer hele Norges befolkning hver eneste dag, og hjelpe oss å fortelle historier enda bedre.

Vi ser etter deg som snakker JavaScript (ES2017), HTML, og CSS like flytende som ditt morsmål, og at du har designet for både desktop og mobil. Erfaring med Adobe Illustrator og Photoshop hjelper også.

I denne stillingen kan du bli en nøkkelperson i vårt utviklerteam. Vi jobber mest med en JavaScript-app som bruker React, men leverer også unike løsninger for kunder som ønsker seg noe helt nytt. I disse prosjektene står du i stor grad fritt til å bestemme teknologi selv. Likevel er det en fordel om du har erfaring med React og Node.js fra før.

I tillegg til å jobbe frontend med å utvikle løsninger som flytter grenser og skaper effekt for kundene våre, vil du som frontend-utvikler også bli en del av det større utviklermiljøet i Schibsted. Det innebærer blant annet å videreutvikle og være med å forme vår nye felles publiseringsplattform. Med andre ord kan du bli med Schibsted i kampen om annonseinntektene med Google og Facebook. Dette krever gode samarbeidsevner og at du er tilpasningsdyktig. Litt som en ninja. 

Mer konkret vil dine arbeidsoppgaver innebære å bygge moduler, utvikle artikkelmaler, og implementere design-elementer i den nye publiseringsplattformen (CMS-et). Noe av dette arbeidet vil deles med Schibsted Products and Technology. Derfor er det viktig at du er god til å håndtere mange prosjekter samtidig, og at du er selvdreven.  

Visste du at Schibsted Product and Technology er et av Nordens største teknologimiljøer? Totalt består det av om lag tusen utviklere. Her er det altså gode muligheter for å lære av andre flinke folk.

Hvem er VG Partnerstudio?

VG Partnerstudio er VG sin interne satsning på content marketing. "Content what?"  - sier du kanskje. Content marketing er akkurat det du leser nå: innhold som er skrevet kommersielt for å fortelle en historie om en bedrift eller et produkt, med mål om å øke kjennskap til en merkevare eller øke salg. Dette publiseres på alle VGs plattformer, men helt uavhengig av VG sin redaksjon. Målet med denne artikkelen er for eksempel at vi skal få skikkelig flinke folk til å søke frontend-utvikler hos oss.

Kvalitet er det aller viktigste i alt vi gjør, og vi er prinsipielt opptatt av at VGs lesere skal engasjeres og inspireres av alt vi produserer. I tillegg er vi en gjeng med godt samhold, og vi har det gøy på jobb sammen. Det behøver ikke bety at du må være enig med oss. Det siste vi ønsker er en situasjon som denne: 

Videre har vi nok en høyere jenteandel enn i de fleste utviklermiljøer, så vær derfor forberedt på å enten oppleve eller delta i dette:

Du kan sjekke noen av prosjektene våre her og her og her og her

Hvilke prosjekter er du stolt av?  Legg gjerne ved en lenke til dine tidligere arbeider i søknaden! 

Er det noe mer du lurer på, kan du kontakte Charlotte Wold på charlotte.wold@vg.no . Hvis ikke, kan du søke her innen 10. november. 

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

PS: Det spiller ingen rolle om du liker PC eller Mac best. Som en ekstra perk vil vi gi deg godtgjørelse for bredbånd hjemme. Så kan du kanskje sette opp mesh-nettverk - om du ikke har gjort det ennå. David viser hvordan her. Dette er et eksempel på innhold du kan være med å lage i VG Partnerstudio. 

Til toppen