Hjelp! Vi trenger en superduper utvikler

Jovial mediebedrift med masse spennende teknologi søker deg!

Produsert av VG Partnerstudio

Okay!

Skjult bak nettsidene våre – som Tek.no, TU.no, Digi.no og Gamer.no – har vi bygget opp en helt egen plattform for publisering. Vi kaller den Neo, og det utvikles av vårt eminente utvikler-team.

Neo skal bli en av de beste og mest moderne plattformene i Norge for drift av nyhetsnettsteder. Den rommer allerede et publiseringssystem, redigeringsverktøy, betalingsløsninger, rubrikkmarked og mye, mye mer som et mediehus trenger.

I fjor åpnet vi for at Neo kunne brukes av andre. 14 nettsteder er allerede ombord, og flere skal det bli!

Vår ambisjon er å bli den foretrukne plattformen for små og mellomstore mediehus, og for å få til det trenger vi en person som kan hjelpe oss med å utvikle og forbedre nettstedene for nye kunder. Du bør derfor være en som er interessert i å jobbe med alt fra databaser til CSS. Samtidig som du liker å snakke med kunder.

Dette skal du jobbe med

Du vil jobbe tett sammen med de seks andre utviklerne våre for å bygge en driftsikker og skalerbar arkitektur, og et grensesnitt som elskes av brukerne. Vi har kontroll over hele koden selv, så du vil få jobbe med både backend og frontend.

Du brenner for å bygge gode nettløsninger, og kjenner godt til språk som PHP, MySQL, Javascript, HTML og CSS, samt Linux som operativsystem. Det er flott om du også er interessert i å leke med ny teknologi og rammeverk, som React, Node og RequireJS.

Samtidig håper vi at du er en person som setter pris på å kunne veksle mellom både store og små oppgaver; noen dager må du fikse småbugs, andre dager kan du jobbe med større prosjekter, som ny funksjonalitet for redaksjonene. Underveis vil du også være kontaktpunktet som hjelper kundene våre med utviklingsspørsmål.

Hos oss vil du få veldig mye frihet til å velge veien selv. Rollen er temmelig allsidig, der du som produkteier vil få dyrket programmeringsfaget.

Vi har troen på at så lenge Neo som produkt er bra, så kommer kundene av seg selv. Vi skal ikke være stedet som fakturerer med gaffel for hver linje kode du skriver, men et team som har fokus på å lage et produkt vi kan være stolte av.

Dette har vi lyst til å gi deg

Hos oss får du muligheten til å jobbe sammen med noen av de fremste medieekspertene- og nettutviklerne i Norge.

Vi vil driste oss til å påstå at vi er en fremoverlent mediebedrift det både er morsomt og hyggelig å jobbe hos. Og det skjer steike mye kult her for tiden, som vi vil at du skal være med på!

Mulighetene for personlig utvikling er store, ettersom vi jobber med det aller siste av teknologi på nett, og setter av mye tid til utforskning og eksperimentering.

Du vil jobbe tett med dyktige utviklere som gjerne deler sin kunnskap, og når du trenger det har vi også et stort fagmiljø av kunnskapsrike selgere, redaksjonelle medarbeidere og flere som du kan sparre med og lære av. Vi er en hyggelig og jovial gjeng på 70 mennesker, som ikke er redde for å dele kunnskap og erfaringer, både på jobb og fritiden.

Bli med på ferden

Søke gjør du ved å sende meg en mail med søknad og CV innen 20. mars.

Vi er ikke veldig høytidelige, og vil bare komme i kontakt med den rette personen, som er engasjert, flink og har lyst til å utvikle seg til nye høyder innen faget.

Vi snakkes!

Erlend Blakstad
erlend@tek.no
975 06 447

tracker