eivind.hauger@gmail.com

Her har du fem grunner til å melde deg på den store Tek-konferansen

Den mest spennende møteplassen for den norske telekom-bransjen!

Produsert av VG Partnerstudio

Årets Tek-konferanse går av stabelen 16. november. På Quality Hotel Expo Fornebu, rett utenfor Oslo, skal den norske telekom-bransjen møtes for å diskutere fremtiden og møte nye partnere.

Bransjen har spennende utfordringer foran seg: Nye aktører vil ha en bit av mobilmarkedet og TV-bransjen er i stadig endring.

Hva alt dette innebærer for oss som jobber i bransjen, og for samfunnet som helhet, skal diskuteres på Fornebu neste onsdag.

Dagen er en gyllen mulighet til å få et avbrekk fra en vanlig jobbdag. Det blir gallamiddag med god mat, drikke og underholdning, mens bransjens gjeveste prisutdeling finner sted. Det blir også gode muligheter for å ha de spennende og uformelle samtalene utover i de sene nattetimer.

Og hvis du fortsatt er usikker på hvorfor du bør melde deg på, har vi fem gode grunner:

1 - Du får siste nytt fra mobilsjefene i bransjen

Tek-konferansen 2015. Paneldebatt, mobilsesjonen. Eirik Helland Urke.

Dagens mobilbransje domineres av Telenor og Telia - ni av ti mobilabonnenter er kunder hos disse, eller deres datterselskaper. Likevel dukker det opp stadig nye utfordrere som ønsker å endre maktbalansen. Noen av dem lykkes, noen klarer å starte opp og selge seg ut med milliardgevinst, mens andre feiler og forsvinner ut av markedet.

Hvorfor skjer dette? Hva skal til for å lykkes i det knallharde markedet? Aktører som OneCall, Talkmore, Ice, Hello, Chili mobil og Komplett mobil vil diskutere dette - og prøve å overbevise deg at akkurat de fortjener mobilkundenes gunst. Ikke minst skal Pål Eivind Vegard, som grunnla det nå nedlagte mobilselskapet Banzai, dele sine erfaringer fra det norske mobilmarkedet.

Og husk: Konferansen er en unik mulighet til å komme tett innpå alle mobiloperatørene!

2 - De mest spennende temaene skal diskuteres

I løpet av kort tid blir det forbudt for Canal Digital og Get å kreve at du betaler for TV-pakken for å få bredbånd. Dette endrer markedet betraktelig, og en drøss av konkurrenter gjør seg klare til å kapre TV-kundene.

Det er samtidig et kjent faktum at stadig flere dropper lineær TV, og både NRK og TV2 flytter stadig flere ressurser til sine nett-tjenester. TV3 har satset på å gjøre mye av innholdet sitt tilgjengelig gratis på nett. Og Netflix bare fortsetter å vokse - syv av ti nordmenn i 20-årene har nå abonnement.

Tek-konferansen får besøk av blant annet Nina Vesterby i Homenet, som vil snakke om utfordringene i borettslagsmarkedet, Christian Birkeland i Riks-TV, som vil nå kjempe om landets kabel- og fiberkunder, samt Märta Rydbeck, som vil fortelle om å skreddersy innhold for det nordiske markedet.

Du vil også få anledning til å høre hvordan den britiske mobilkjempen Vodafone ble heldigital, og få presentert de første smakebitene fra kartleggingen av konkurranseforholdene på mørk fiber i Norge.

3 - Du kan overvære den gjeve prisutdelingen

Kvelden fortsetter med prisutdeling, der de mest innovative produktene og bransjeaktørene skal kåres. Vi skal selvsagt dele ut pris for årets mobil, årets nettbrett, årets tilbehør og årets beste mobilkjøp, men vi skal også kåre årets operatør, årets bredbåndsaktør og årets distributør. Og det er langt fra alle kategoriene! Vi lover deg en spennende kveld og glade vinnere.

4 - Du kan møte alle i bransjen på ett sted

Tek-konferansen 2015. Eirik Helland Urke.

Flere hundre entusiastiske bransjemennesker deltar på både konferansen, middagen og prisutdelingen. Det gjør Tek-konferansen til en unik arena til å hilse på gamle og nye kolleger, kontakter, partnere og venner. Det er en gyllen mulighet til å diskutere problematikken som tas opp videre, under mindre formelle forhold. Og det er selvsagt en mulighet til å spise god mat og innta noe godt i glasset. Du skal ikke undervurdere nytten av god mingling og sosialisering på kvelden! Festen fortsetter ut i de små timer for de som ønsker det.

Og husk - i skrivende stund er det bare noen titalls billetter igjen til prisutdelingen! Vil du være med, meld deg på nå.

5 - Du kan lære bort det du har lært

Husk at det er ikke bare du som deltar, som får nytte av konferansen og debattene som foregår i løpet av dagen. Du får med deg kunnskapen hjem og kan dele det du har lært med kolleger. Kanskje til og med holde et lite kurs i bedriften?

Vil du være med på konferansen?

Meld deg på her

Disse kommer til Fornebu

Se programmet her

tracker