Foto: Mediehuset Tek

Vi trenger flinke folk – som kan event!

Søknadsfrist: 15. november.

Hei!

Vi har blitt skikkelig glade i å lage gode konferanser.

Bare det siste året har vi gått fra å arrangere noen få til over 12 stk. Her samler vi alt fra ingeniører og finansnæring til toppene i telekom.

Men skal vi fortsette å vokse må vi ha smarte hoder til å drive ting fremover, og nå trenger vi én ekstra på teamet.

Det vi savner er en koordinerende kraft. Og vi håper at den personen kan være deg!

Vi arrangerer alt fra prisutdelinger til tredagers bransjetreff. Foto: Mediehuset Tek

Dette skal du jobbe med

La oss kalle deg regissøren. Det er du som jobber bak kulissene før og under arrangementet, og sørger for at ting flyter.

Skal jeg beskrive deg, vil jeg si at du en detaljorientert person, som liker å organisere og skape struktur. Du holder roen under stress, og er raskt på banen når noe må justeres.

Markedsføring og sosiale medier kan du til fingerspissene, og du vet hvordan du skal skape buzz for å trekke de rette deltakerene. Du kan også grafikk og merkevarebygging.

Du sørger for at vi får de beste prisene og avtalene, og er aldri redd for å stille tøffe krav til leverandører og utleiere for å sikre at vi har god økonomi.

Du har gjerne erfaring fra eventbransjen eller prosjektledelse, og nå er du klar for å ta neste steg i karrieren din.

Dette vil vi gi deg

TEAMET: Fra venstre har du Øystein, Ingela og meg selv. I tillegg holder vi på å ansette en ny selger.

Høres alt dette ut som deg? Da bør jeg kanskje fortelle litt mer om oss.

Vi er en liten gjeng som jobber tett sammen for å arrangere de tolv konferansene våre. Vi har to kommersielle prosjektledere, Ingela og hennes kommende kollega, som ansvarer for å bringe inn sponsor- og billettinntektene. Det er Øystein, som leder arbeidet med forretningsutvikling i selskapet. Og så er det meg, som leder utviklingen av eventavdelingen.

Det neste året må vi få pengestrømmen fra konferansene våre til å vokse. Og det betyr at vi må komme opp med flere nye konsepter i dekningsfeltene til TU, Digi, Gamer og Tek.no, samt å få de konferansene vi har i dag til å vokse i deltakertall og sponsormidler. Her vil jeg ha deg med i en helt sentral rolle.

Du vil få stor handlefrihet til å løse oppgavene slik du ønsker, og vi både håper og forventer at du tar initativ og er hands-on. Vi er opptatt av at du skal få utvikle deg, og tilegne deg ny kompetanse etterhvert som det trengs.

Som representant for Norges viktigste redaksjonelle merkevarer for teknologer og ingeniører, vil du oppleve at vi har en gjennomføringsevne få andre kan konkurrere med. Og med én million ukentlige lesere, har vi også en enorm base å rekruttere deltakere fra.

Hva vi skal gjøre med alle disse ressursene, må du være med og bestemme. Alt jeg vet, er at dette blir moro, og jeg håper du vil være med på reisen!

Slik søker du

Er du interessert i å jobbe for oss, send en e-post til meg med søknad og CV.

Ser frem til å høre fra deg!

Søk på stillingen

Terje J. Edvardsen
terje.edvardsen@tu.no
917 36 393

tracker