Disse dingsene vil gjøre treningen din bedre

Vi hjelper deg med å finne den beste treningsklokken.

Produsert av VG Partnerstudio

Det er vinter og nesten jul. Du tenker kanskje ikke så fryktelig mye på trening akkurat nå. Det er ikke så fristende å være for mye utendørs.

Men det er samtidig ikke så lenge til nyttårsfortsettene skal gjennomføres. Snart får du kanskje lyst å komme i form for å være klar for stranda. Eller er du allerede en garvet idrettsutøver, men trenger mer inspirasjon, mer oversikt og bedre analyseverktøy?

Det finnes mange hjelpemidler der ute. Noe av det mest nyttige er treningsklokker, disse vil hjelpe deg med å planlegge treningsøkter, sette opp konkrete mål og nå disse. Du skal kunne analysere dine prestasjoner i etterkant, enten du løper, sykler, svømmer eller kanskje spiller golf. Du skal også bli inspirert til å gjøre det enda bedre, få enda mer fremgang.

Dagens treningsklokker er mer nøyaktige enn noensinne, de har en rekke sensorer som følger med på hva du gjør, de har bedre batteri og bedre skjermer, og smarte funksjoner som snakker med mobilen din.

Hvilken Garmin-klokke er rett for deg?

- Svar på spørsmålene så hjelper vi deg velge rett klokke.

Moderne pulsklokker har mange funksjoner, og det er mange produkter å velge mellom. Vi har laget denne produktvelgeren for å hjelpe deg med å finne treningsklokken som passer best for deg, eller dine nærmeste.

Noe for alle

GPS-teknologien i klokkene gir mer presisjon, noe som er behjelpelig med å se hvor du har løpt og hvilken rute du hadde valgt. Etter en økt kan du få analysert treningen via innebygde verktøy, slik at du vet hva dine styrker og svakheter er, og noen klokker lar deg også laste opp informasjonen til en pc og føre nøyaktig statistikk der. Klokkene kan passe på alle dine aktiviteter og vise progresjonen din, og det finnes også klokker der pulsmåleren er bygget inn, slik at du slipper å bruke en separat måler.

Kort fortalt vil du bli motivert til bedre og mer effektiv trening.

Og om det ikke er bare tradisjonell løping, svømming eller sykling som frister, finnes det mange andre løsninger for andre idretter og forskjellige aktivitetsnivå. Garmin byr også på golf-produkter med banekart, avstandsmålinger og detaljerte statistikker, og løsninger for ivrige friluftsentusiaster som setter pris på blant annet nøyaktig navigasjon.

Det eneste du egentlig trenger å tenke på er å finne ut hva målene dine er og hva slags idrett du trives best med. Uansett om du bare vil holde deg i bevegelse, eller tar idretten skikkelig seriøst.

Vår jobb er å hjelpe deg på veien - og hjelpe deg med å finne rett klokke. God trening!

tracker