Slik lurer inviterer du dama med på Deadpool-filmen i helgen

Tips og triks som hjelper deg å overleve Valentine-helgen.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Tipp topp, tommel opp!

Ai ai ai, det er både valentines day og premierehelg på Deadpool denne helgen. Siden du leser denne artikkelen på Tek antar vi at V-dagen ikke står spesielt høyt i kurs. Det er noe vi kan være hjertens enige i. De romantiske komediene står i kø for å gjøre denne dagen til en skikkelig manne-misere, men vi har løsningen som redder deg ut av rom-com-helvete.

Kort og godt: slik får / lurer / lokker du dama med på årets feteste action-fest; Deadpool.

#1: Lyv så det renner av deg, på tre måter:

Bruk en av de følgende tekstene for å beskrive filmen, det vi i reklamebransjen kaller en "pitch". Tenk Don Draper i Mad Men som skal overtale en kunde. Bare vanskeligere, siden du skal overtale fruen til å se den beste actionkomedien på denne siden av tiåret.

Du får pitchene gratis av oss, og rent teknisk sett er det ikke bløff. Husk, teknisk korrekt er den beste typen korrekt:

Drama-pitchen:

"Hva filmen handler om sier du? Vel, det er en sterk fortelling der en ensom tidligere soldat overkommer kreft, og gjør alt han kan for å være sammen med sin elskede. Hun kommer fra en hard bakgrunn som prostituert og må jobbe som stripper når han forsvinner på grunn av skammen sykdommen påfører han. En sterk kvinne som er villig til å ofre alt for forholdet og kjæresten sin altså. Akkurat som deg, kjære. Sammen viser de at kjærligheten, og litt humor, overkommer alt. En skikkelig tåreperse og feel-good-film. Ryan Reynolds spiller hovedrollen. Jeg kan spandere kinoen, jeg altså."

Komedie-pitchen:

"Det er en romantisk komedie der han bruker humor for å vinne over kjæresten og møter utfordringene som står i kø. Sammen med to av sine beste venner leter de etter mannen som kan gi hovedpersonen en plastikkoperasjon for å vinne tilbake dama i filmen. Og Ryan Reynolds spiller hovedrollen. Jeg kan kjøpe popcorn, så går vi på restaurant først."

Her-strekker-vi-strikken-pitchen:

"Etter å ha kjempet for rettferdighet blant de fattige menneskene i byen, får helten tragisk nok uhelbredelig kreft. Men takket være en revolusjonerende ny behandling beholder han livet og viser dette hver dag med å dele erfaringen med sine venner og andre han møter på veien. Han blir kompis med en indisk taxisjåfør og hjelper han å vinne tilbake sin sanne kjærlighet Ghita. Samtidig jobber han intenst for å redde tilbake sin kjæreste som må jobbe som stripper for å livnære seg."

#2: Print ut dette bildet og bruk som en flyer. Gjerne i tråd med punkt 1.

Den her burde holde for de fleste damer. Høyreklikk, last ned, print ut, kom deg på kino. You're welcome.

#3: Get textin' son!

Send henne denne traileren på SMS / FB / Snap / Insta / WhatsApp / Peach eller hva enn hun bruker mest denne måneden: https://www.youtube.com/watch?v=sR5MlWTAtRg

Følg så opp med ett eller flere av pitchene vi har skrevet for deg.

Fikk du med deg at vi var så heldige å se Deadpool før deg? Her er våre inntrykk fra filmen!

#4: Tungt skyts

Ja, du får se rumpa til Ryan Reynolds. Illustrasjon under, 'nuff said. Damer liker det av en eller annen grunn, no worries. Morena Baccarin er også med i nettoen og det veier opp. Kraftig.

Plan B: Ærlighet varer lengst?

Om du er så heldig å ha en bedre halvdel som setter pris på denne typen filmer, det vil si hysterisk morsomme superheltfilmer som skiller seg kraftig fra den gjengse actionfilmen, så vis traileren under. Hvem vet, kanskje ærlighet varer lengst? Hvis ikke, bruk et av tipsene over.

På kino 12. februar! ...og 14. februar. Just sayin'.

FFS: KJØP BILLETTER HER

(Her skal det egentlig stå det reklamefolk kaller en USP; et «unique selling point». Men helt ærlig. Ser du traileren over uten å bli overbevist om at dette er en awesome film så er det ingen tekst i verden som vil overbevise deg.)

tracker