Tek.no

Annonselenker

Hvor nyttig er app-styring av dusjen, egentlig? Hint: Ikke veldig.

Ny dusj er Wi-Fi-tilkoblet med appstyring

Expert
7 Jan 2017 13:00

Vi vet alle hvor vondt det er å gå ut av en varm og god seng, og så bli møtt av en kald dusj på badet. Derfor høres det litt fantastisk ut når Moen og deres Ushower er koblet til det trådløse nettet i huset ditt, for å være fullt og helt fjernstyrt fra mobilen din.

Det «gamle» blandebatteriet er nemlig helt borte, for du både starter dusjen og regulerer temperaturen til vannet via appen. Det følger også med et digitalt panel du kan skru opp, om du ikke ønsker å ha en unnskyldning til å bruke mobilen mens du vasker deg.

Beklager, en feil oppstod. Prøv å spill av videoen senere
Feilkode: 15000

Hvor nyttig er app-styring av dusjen, egentlig? Hint: Ikke veldig.

I appen kan du legge inn opptil 12 forhåndsdefinerte «moduser», for eksempel en kald dusj og en varm dusj – eller en hvilken som helst temperatur mellom kaldt vann og varmt vann. Akkurat som i en vanlig dusj, med andre ord.

For å få denne herligheten må du bytte ut blandebatteriet du har i dag med Moens digitale løsning, som inneholder ventiler og sensorer for å regulere blandingen av varmt og kaldt vann.

Selv om det kan høres behagelig ut, er vi ikke så sikre på hvor nyttig denne dingsen egentlig er. Vi vet ikke med dere, men i hjemmet vårt har dusjen stått på én og samme innstilling siden leiligheten ble kjøpt. Og hvor praktisk er det egentlig å være avhengig av å åpne en app når temperaturen skal endres?

Bedre blir det ikke av at den koster opptil 20 000 kroner, og det er bare for blandebatteriet. I tillegg kommer rørleggeren, dusjhodet og «diverse» for å sørge for at hjemmet ditt er klart for det digitale systemet.

annonse

Les også