Anbefalinger

Her finner du alltid det beste produktet i alle kategorier vi tester.

Skal du kjøpe en ny dings, men du vet ikke hva som er det aller beste? Skal du kjøpe en TV, en mobil eller kanskje et skjermkort, men du stoler ikke helt på selgeren i butikken? 

Smart.

Sjekk heller ut våre tester, samletester, kjøpeguider og anbefalinger, så finner du nøyaktig det du er ute etter. Hos oss finner du det aller beste produktet, og forhåpentligvis klarer du å finne den aller beste prisen også. 

Oversikten nedenfor viser det beste produktet i omtrent hver eneste kategori vi tester. Produktene er plukket ut enten som vinnerne i samletester, eller ved å ha individuelt testet en rekke produkter i en kategori.

Listen vil oppdateres jevnlig når nye produkter tar over tronen som det aller beste valget i sin kategori. Trykker du på produktnavnet i boksene vil du komme til testen eller samletesten hvor vurderingen er gjort, i tilfelle du vil lese mer om hvordan vi har testet og vurdert. 

 

Mobil

Huawei Mate 20 Pro

Den beste mobilen

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro er mobilen med absolutt alt. Gigantisk skjerm, tynne rammer, knallgodt kamera, ansiktsopplåsning og fingeravtrykksleser i skjermen, digert batteri, trådløs lading og vanntetning. Den har til og med en hendig funksjon hvor du kan legge en annen mobil på baksiden, så lader Huawei-mobilen opp den andre.

Nokia 7 Plus Dual SIM 64GB

Den beste mellomklasse-mobilen

Nokia 7 Plus Dual SIM 64GB

Nokia 7 Plus overrasket oss nylig da den gikk hele veien og dro i havn 10/10 på skalaen vår. Det er heller ikke uten grunn; dette er en svært rask, svært funksjonell og overraskende billig sak. For under 4 000 kroner får du knallbra kamera, robust og pent design og en ganske stor skjerm. Prosessorytelsen er kanskje ikke verdensledende, men det merker du knapt i bruk.

Xiaomi Mi A2 64GB

Den beste billigmobilen

Xiaomi Mi A2 64GB

Hva må du egentlig betale for en god mobiltelefon? Selskaper som Apple, Samsung og Huawei vil gjerne at du skal punge ut med rundt 10 000 kroner - noen ganger enda mer. Og det er fort gjort å tenke at det må koste litt. Kjøpte du mobil på sparebluss bare for få år siden fikk du en brukeropplevelse som ikke imponerte noen. Det er fortsatt slik, hvis du velger feil blant de rimelige modellene.

Heldigvis Xiaomi Mi A2 et riktig valg. Den viser med all tydelighet hvor bra det kan bli for bare 2500 kroner i disse dager. Helt rene og raske Android-menyer rett fra Google er blant årsakene til det. Her får du en mobil som på mange måter føles som en billig Pixel-modell i bruk, og du slipper å vente på at Xiaomi pusler seg til å oppdatere mobilen. Oppdateringene kommer når Google bestemmer seg for det.

Dette kombinert med et kamera som kommer farlig nært toppmodeller til over dobbel pris, en byggekvalitet i glass og metall som imponerer og lynrask lading og maskinvare for prisen, gir en telefon de fleste burde bli fornøyd med.

Apple iPhone XS 256GB

Den beste iPhonen 

Apple iPhone XS 256GB

Apple iPhone Xs er en knallgod mobil, det råder det liten tvil om. Med en blank metallramme og glass både foran og bak, tynne rammer og en solid vekt, føles den stødig og eksklusiv i bruk.

Skjermen har fått en liten oppgradering siden fjorårets modell, ytelsen er forbedret og kameraet tar enda bedre bilder enn den fysisk identiske forgjengeren.

Så hvis du er ute etter den beste iPhonen på markedet er iPhone Xs, eller storebroren iPhone Xs Max, mobilen for deg. De er nesten helt identiske, bortsett fra skjermstørrelsen.

Hvis du vil ha iPhonen som gir deg mest verdi for penga er det heller iPhone Xr du burde kjøpe.

Bærbare PC-er

Huawei MateBook X Pro i7 16GB 512GB

Den beste bærbare PC-en

Huawei MateBook X Pro i7 16GB 512GB

Ved å holde på det gjennomførte designet og den solide byggekvaliteten fra fjorårets MateBook X og innfridd begge de to manglene vi anså at denne maskinen hadde, er det umulig å ikke løfte på hatten for Huaweis MateBook X Pro. Her er batteridriftstiden blitt kraftig forbedret og en Thunderbolt 3-port sørger for et vell av fremtidssikre muligheter.

Det er rett og slett en fryd å bruke MateBook X. 

Asus ZenBook UX430UN-PURE2

Den beste bærbare PC-en for studenter

Asus ZenBook UX430UN-PURE2

Asus ZenBook UX430UN er studentens drømmemaskin. Den er nest dyrest i testen, men er til gjengjeld tilnærmet kompromissløs.

Apple MacBook Pro  - 2,3GHz QC 8GB 256GB 13"

Den beste MacBooken

Apple MacBook Pro - 2,3GHz QC 8GB 256GB 13"

Selv om vi synes Huawei MateBook Pro X er den beste bærbare PC-en på markedet, kan det hende du bare må ha en Apple-maskin.

Om du skal ha ny Mac er det én modell som gjelder: Pro-versjonen. Grunnen til det er helt enkelt at den rimeligste MacBook Air er totalt utdatert når det kommer til maskinvare, design og skjerm. Et steg opp fra denne finner vi den mer moderne og teknisk oppdaterte MacBook med flott skjerm og kompakt størrelse og vekt. Denne sliter imidlertid med et svært støyende tastatur som heller ikke føles spesielt godt å skrive på.

Pro-versjonens største ankepunkt er prisen, men til gjengjeld gir den deg den beste Mac-opplevelsen du kan få for tiden uten særlige kompromiss. MacBook Pro 13 er herlig i bruk, med gode (dog også her omdiskuterte) taster, en superpresis og intuitiv pekeplate samt en fantastisk skarp og lyssterk skjerm

 

PC-komponenter

nVidia GeForce RTX 2080 Ti Founders Edition HDMI 3xDP 11GB

Det beste grafikkortet

nVidia GeForce RTX 2080 Ti Founders Edition HDMI 3xDP 11GB

Dette er det beste, og trolig også det dyreste, grafikkortet du finner akkurat nå.

Nå, med dagens RTX 2080 Ti, øker ytelsen med omtrent 30 prosent i forhold til GTX 1080 Ti samtidig som prisen stiger enda brattere enn forrige generasjon, nemlig med 5100 kroner. Denne siste økningen er alene prisen du måtte betale for et toppkort i GTX 9-serien for bare to generasjoner siden.

Samsung 970 Evo 1TB

Den beste M2-SSD-en (med NVMe)

Samsung 970 Evo 1TB

Det er ikke til å stikke under en stol at Samsung i praksis har vært har vært markedsledende på SSD-fronten de siste årene, og de fortsetter ledelsen med denne modellen. God ytelse, lang garantitid og overkommelig pris gjør dette til en vinner.

Samsung C24FG73

Den beste billige spill-skjermen

Samsung C24FG73

Det er jammen langt mellom kurvede paneler i denne prisklassen, og enda lengre mellom paneler som også har FreeSync og 144 Hz oppfriskningsrate. Det gjør Samsung C24FG70 til et knakende godt alternativ for den spillglade, til tross for at den kanskje er litt liten med sine 23,5 tommer.

Samsung 860 EVO Series MZ-76E500B 500GB

Den beste SSD-en

Samsung 860 EVO Series MZ-76E500B 500GB

Samsung 860 Evo har én klar fordel sammenlignet med forgjengeren, og det er at den er ment å tåle flere overskrivninger. Ellers er ytelsen omtrent den samme, eller til og med litt opp under mer krevende lese-/skriveoperasjoner.

Så ettersom forgjengeren 850 Evo egentlig ikke hadde noen spesielle svakheter – med unntak av at den altså hadde mistet terreng til konkurrentene på akkurat det med overskrivningsgrensen – lar det seg vanskelig gjøre å mislike Samsungs nye «budsjett-SSD» med fem års garanti fra fabrikken.

AMD Ryzen 3 2200G 3,5GHz Socket AM4 Box

Den beste billig-prosessoren for PC uten grafikkort

AMD Ryzen 3 2200G 3,5GHz Socket AM4 Box

AMD Ryzen 3 2200G er langt fra noen førstevalg dersom vi snakker om prosessorer til en gaming-PC. Vi kan gå så langt som å si at den snarere er et sistevalg, i hvert fall dersom vi skal plukke blant Ryzen-prosessorer.

Likevel har vi klart å få sansen for AMDs Raven Ridge-prosessorer. Til sin bruk – eksempelvis små stasjonære for kontoret, en stue-PC eller annet sted der integrert grafikk er å foretrekke – vil de kunne gjøre en glitrende jobb.

Intel Core i5-8600K

Den beste prosessoren for spillere (Intel)

Intel Core i5-8600K

Kombinert med et godt grafikkort vil de aller fleste moderne prosessorer kunne kjøre spill, men hvis du ønsker å ta gamingen seriøst ønsker du en CPU som ikke begrenser resten av systemet. Samtidig er det ikke noe vits i bruke penger på prosessorytelse du ikke trenger, da er det bedre å legge de kronene i et enda bedre grafikkort.

Per i dag utnytter ikke de fleste spill noe mer enn fire prosessorkjerner, men dette vil kunne øke fremover. En annen ting er at klokkefrekvensen ikke bør være for lav. Hvis du vil ha en Intel-prosessor er den sekskjernede Intel Core i5-8600K det beste valget.

AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 Box

Den beste prosessoren for spillere (AMD)

AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 Box

Kombinert med et godt grafikkort vil de aller fleste moderne prosessorer kunne kjøre spill, men hvis du ønsker å ta gamingen seriøst ønsker du en CPU som ikke begrenser resten av systemet. Samtidig er det ikke noe vits i bruke penger på prosessorytelse du ikke trenger, da er det bedre å legge de kronene i et enda bedre grafikkort.

Per i dag utnytter ikke de fleste spill noe mer enn fire prosessorkjerner, men dette vil kunne øke fremover. En annen ting er at klokkefrekvensen ikke bør være for lav. Hvis du vil ha en AMD-prosessor er den sekskjernede Ryzen 5 2600X det beste valget.

 

PC-tilbehør

Ubiquiti AmpliFi HD + 2 Mesh Points

Den beste mesh-pakken

Ubiquiti AmpliFi HD + 2 Mesh Points

Selve oppsettet er fantastisk enkelt. Du laster ned den tilhørende appen, plugger ruteren i strøm og kobler til internett. Deretter følger du bare instruksjonene på skjermen, og innen noen veldig få minutter er du i gang. Vi må for øvrig berømme Ubiquiti for en strålende app. Den gir deg informasjon om det aller meste du måtte trenge bare ved et øyekast, og spesielt er det praktisk at den kontinuerlig informerer deg om signalstyrken i koblingen mellom ruteren og satellittene, slik at du kan plassere dem best mulig rundt om i huset.

Logitech G502 Proteus Spectrum

Den beste spillmusen

Logitech G502 Proteus Spectrum

Vi er ikke mye i tvil om topplassen, og Logitech G502 Proteus Spectrum slår faktisk konkurrentene på flere punkter. Den har for eksempel den beste ergonomien, spesielt for spillere som liker et fullhåndsgrep. Dette gjør den også godt egnet for andre dataoppgaver enn bare spilling, som kan være særlig aktuelt for spillere som også jobber og surfer en del på PC-en i tillegg.

Logitech G903 Lightspeed

Den beste trådløse spillmusen

Logitech G903 Lightspeed

Dette er unektelig en svært god spillmus for deg som enten har behov for litt flere knapper å boltre deg på, eller vil sikre deg mot at et slikt behov dukker opp i fremtiden. Den trådløse ladingen er også en herlig luksus, men det blir jo kostbart med tanke på at Powerplay-matta for øyeblikket koster over 1300 kroner.

Et annet kjempegodt valg er Razer Mamba – den eneste ulempen er at den krever at du også kjøper selskapets musematte for å fungere trådløst. 

Astro A50 3rd Generation Wireless Headset

Det beste spillhodesettet

Astro A50 3rd Generation Wireless Headset

Med en prislapp på rundt 3200 kroner er godt over dobbelt så dyre som alle de andre hodetelefonene i testen. Til gjengjeld har de også det lille ekstra på nesten alle punktene. Komforten er for eksempel overlegen, og hodetelefonenes svært myke plysj-puter klemmer akkurat passe godt inn mot siden av hodet, uten å hvile for tungt midt oppå. Byggekvaliteten fremstår som svært god, uten slark og knirking, og de myke putene gir en liten følelse av ekstra luksus.

Razer Ornata Chroma Gaming

Det beste spilltastaturet

Razer Ornata Chroma Gaming

Hvis du skal ha ett tastatur som fungerer godt til både spilling og skriving, ville vi uten tvil gått for Razer Ornata.

Lyd

Logitech UE Wonderboom

Den beste, lille bluetooth-høyttaleren

Logitech UE Wonderboom

Testvinneren vår – Ultimate Ears Wonderboom – gir deg både god lyd, kule funksjoner og vanntetthet. I hvert fall så vanntett som du får Bluetooth-høyttalere. Den tåler at du holder den under vann i 30 minutter, noe vi ikke klarer å se for oss når du skulle trenge å gjøre. Kaster du den i vannet flyter den, og lyden den pumper ut låter faktisk veldig solid for å komme fra en såpass liten tass. Den koster 800 kroner, og det synes vi den absolutt er verdt.

Sennheiser Momentum In-Ear Wireless

De beste trådløse ørepluggene

Sennheiser Momentum In-Ear Wireless

Alt i alt synes vi Sennheiser leverer den beste totalpakken vi har testet så langt. De låter fabelaktig, sitter svært godt i ørene, har god batterilevetid og er meget komfortable å ha på. Prismessig ligger de i skrivende stund på snaut 1800 kroner. Det er selvfølgelig en del, men du får definitivt mye moro for pengene.

Jabra Elite 65t

De beste helt trådløse ørepluggene

Jabra Elite 65t

abra har gjentatte ganger vist at de vet hva de driver med når det gjelder hodetelefoner, og de gjør det igjen med Elite 65t. Til 1700 kroner er dette sannsynligvis ett av de bedre kjøpene du gjør om du er ute etter helt trådløse øreplugger i dag.

Sony WH-1000XM3

De beste hodetelefonene med støydemping

Sony WH-1000XM3

WH-1000XM3 er den så langt beste kombinasjonen av lydkvalitet og støydemping vi har hørt, og sistnevnte funksjon er den uansett aller best på.

Lydkvaliteten blir fortsatt noen små knepp kvassere hvis du ser til B&O og deres fabelaktige H9i-hodetelefoner. Men disse er ikke like gode på støydempingen.

Og der Bose pleide å vinne sammenligningen på komfort og fabelaktig støydemping er det nå svært få ting igjen å savne om du går fra Bose til Sony. Japanerne er rett og slett bedre – og tydelig så.

Jabra Move

De beste billige trådløse hodetelefonene

Jabra Move

Jabra Move er rett og slett fenomenalt god valuta for hodetelefonpengene dine, og gir deg knallgod lyd, god komfort og lekkert utseende til en langt lavere pris enn konkurrentene. 

Sennheiser HD 820

De beste hifi-hodesettene

Sennheiser HD 820

Til 22 000 kroner er det lov å være særs kresen og forventningsfull til hva slags lydkvalitet hodetelefoner leverer, men vi må si at HD 820 innfrir så det synger etter.

Lyden er like imponerende og luftig som den du får servert fra dagens HD 800S – og det fra en lukket hodetelefon. Du kan med andre ord høre på ganske høy musikk uten at det plager sidemann på jobbe nevneverdig, noe som er helt umulig å få til med H 800S.

Sony WH-H900

Beste trådløse hodetelefoner med støydemping under 2000 kroner

Sony WH-H900

Alt i alt har vi svært lite å utsette på WH-900N. Da de kom hadde de som sagt en langt høyere pris, og da så vi ikke helt vitsen med dem ettersom de uansett lå såpass nært 1000XM2. Til en god tusenlapp mindre er valget langt vanskeligere.

Klipsch RSB-8

Den beste lydplanken

Klipsch RSB-8

Ingen lydplanker er best på alt, men Klipsch ble testvinneren vår på grunn av allround-egenskapene på lydfronten, samt bred støtte for teknologier og formater. Men det er altså veldig tett her. Både Canton DM100 og Philips Fidelio B5 leverer større kinofølelse, henholdsvis på grunn av et bredere lydbilde og medfølgende bakhøyttalere.

Klokker/Armbånd

Fitbit Charge 3

Det beste aktivitetsarmbåndet

Fitbit Charge 3

Fitbit er markedsledende når det kommer til slike bånd, og deres nyeste modell, Charge 3, er et smartbånd du burde merke deg om du er på jakt etter nettopp et slikt produkt.

Dette er det tredje produktet i rekken fra Fitbit, og med denne gjør de mye riktig.

Blant annet har produktet blitt vanntett ned til 50 meter, hvilket betyr at du i alle fall kan ta deg en svømmetur uten å trenge å bekymre deg for båndet. Samtidig har du rikelig med batteritid, hvilket gjør at du fint kan bruke produktet i en ukes tid mellom vært besøk til laderen.

Garmin Fenix 5 Slate Gray with Amp Yellow Band (010-01688-02)

Den beste treningsklokken

Garmin Fenix 5 Slate Gray with Amp Yellow Band (010-01688-02)

Det er hovedsakelig tre ting som løfter klokkene fra Garmin et hakk over konkurrentene. Det ene er muligheten til å sette opp komplekse treningsøkter med instruksjoner som vises på klokken.

Det andre er tilgang på mye mer spesialisert data under trening (som bakkekontaktstid under løping, åretak i minuttet for roing og ikke minst fortløpende treningseffekt, samt muligheten til å sette datavinduene opp slik vi vil.

Det tredje er svært gode verktøy for å spore fremgang og langvarig treningseffekt, som kondisjonsestimat og treningsstatus.

Diverse

TP-Link TL-PBG6700

Den beste nødladeren (Liten kapasitet)

TP-Link TL-PBG6700

TP-Links 6700 mAh store nødlader peker seg ut som et av de desidert beste kjøpene i vår test. Ikke bare har den nest høyest kapasitet prosentmessig av oppgitt kapasitet, kun slått av sin lillebror, men den er også den desidert raskeste laderen i testen. Med 2,4 ampere ut OG inn går både opplading av mobilen og laderen selv kjapt.

Designet er også fint, og størrelsen lommevennlig.

Andersson PRB 3.5

Den beste nødladeren (stor kapasitet)

Andersson PRB 3.5

Andersson PRB 3.5 er en lader som kan krysse av for det aller meste vi ser etter i en nødlader. Her får du både lav vekt, lav pris og høy kapasitet i en svært gjennomtenkt pakke. 

Foruten å være den foreløpig kraftigste og mest troverdige laderen vi har testet, med hele 72,95 prosent av oppgitt kapasitet, er den også den tredje mest gunstige vi har testet sett opp mot prisen – med kun 8,13 kroner per Wh (!).

Den støtter også såkalt Pass Through-lading, noe som er ytterst sjeldent til en så lav pris som dette.

Pocketbook Touch LUX 3

Det beste lesebrettet

Pocketbook Touch LUX 3

PocketBooks utforming falt definitivt mer i smak enn utformingen til konkurrentene, både med tanke på det myke plastmaterialet, den brede rammen rundt og hvor tynn og lett den er. Smarte designgrep på baksiden gir litt å holde fast i, slik at den ikke glir ut fra hendene dine eller vipper over, som ellers hadde vært en fare ettersom den er forholdsvis avlang.

Staaker 1 Follow Me Drone

Den beste action-dronen

Staaker 1 Follow Me Drone

Dronen er sammenleggbar og enkel å transportere, omtrent på samme måte som GoPro Karma, men er helt og holdent laget for å følge etter brukeren. Den vanntette kontrolleren festes på armen, og så bruker Staaker GPS og barometerdata til å følge etter oss.

Vi har trua på Staaker, og likte dronen godt, men den bærer også preg av å være et førstegenerasjonsprodukt som trenger litt finsliping.

Netgear Arlo Pro VMS4130-100EUS

Den beste hjemmeovervåkningen

Netgear Arlo Pro VMS4130-100EUS

Arlo Pro vinner på at det er batteridrevet, tåler vær, vind, minusgrader (ned til 20 minus), og dermed superenkelt å flytte til hvor enn du trenger det. Kanskje vil du ha et kameraet ett sted når du er hjemme, men et annet når du er på ferie? I motsetning til «ikke-Pro»-utgaven får vi her lydopptak, USB-lading rett i kameraet og en ubehagelig høy sirene i basestasjonen.

Hus og Hjem

Ankarsrum Assistent AKM6230

Den beste kjøkkenmaskinen

Ankarsrum Assistent AKM6230

Denne modellen fra Ankarsrum kommer hverken med lys, LED-display eller masse ekstrautstyr, men maskinen leverer som få andre. Til vanlig bakst har man alt man trenger, og skulle man ønske mer finnes det masse ekstrautstyr å få tak i. Dette er nok en kjøkkenmaskin som kan føles litt uvant helt i begynnelsen. Vi mener likevel at 10 minutter med bruksanvisning er en liten pris å betale for mange år med pur bakeglede.

Dyson Cyclone V10 Absolute

Den beste håndholdte støvsugeren

Dyson Cyclone V10 Absolute

Ja, den kan faktisk erstatte den vanlige støvsugeren din. Sugekraften er i hvert fall god nok, og selv om man alltid kan ønske seg lengre batteritid får du mer enn nok rengjøringstid før det sier stopp med V10-en.

Det som imponerte oss mest var hvor god støvsugeren var hvor enkelt den klarte å dra opp dyrehår fra selv vanskelige tepper. Det krever både riktig støvsugerhode og kraftig motor, og Dyson V10 har begge deler. 

Den største ulempen er den høye prisen.

iRobot Roomba 980

Den beste robotstøvsugeren

iRobot Roomba 980

iRobots toppmodell er fortsatt den beste robotstøvsugeren hvis man ser bort fra den høye prisen. Den er smart, finner alltid frem, gjør en fremragende jobb og er lett å tømme. Men den er også usedvanlig dyr, og vil du ha en nesten like god maskin som koster langt mindre, bør du heller gå for kinesiske Xiaomi Roborock S50.

Husqvarna Automower 315

Den beste robotgressklipperen

Husqvarna Automower 315

Her får du en bunnsolid maskin som klarer seg på egen hånd uten at du trenger å hjelpe den. Maskinen i seg selv får lett riper om du sender den i nærheten av buskas og hekker, men utover det er det lite å sette fingeren på annet enn en litt stiv prislapp.

Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit A60 E27 10W 3-pack (Kan dimmes)

Det beste smartlys-systemet

Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit A60 E27 10W 3-pack (Kan dimmes)

Philips Hue er helt klart det systemet med størst utvalg av lamper og fjernkontroller, og med flest muligheter og funksjoner. Enkelt å sette opp, en god app som er kjapp i bruk og jevnt over høy produktkvalitet. Her finner du pærer til de vanligste lampesoklene i både farge- og hvitnyanseutgaver. Hue's største styrke er de gode automatiseringsmulighetene, som ikke bare lar oss slå lysene av og på til bestemte klokkeslett, men også dempe dem og nær sømløst endre fargetemperatur.

Mill WiFiSocket

Den beste smarte strømpluggen

Mill WiFiSocket

Etter tre forskjellige testrunder kan vi trygt si at den norske smartpluggen Mill WiFi Socket er den beste smartpluggen hvis du vil ha smart styring på panelovnene dine. Da vi publiserte forrige iterasjon av denne samletesten fikk vi mange oppfordringer fra lesere om å teste en plugg fra selskapet Mill, som visstnok skulle være god på tre ting: app, temperatur og pris. Det første kan vi bekrefte at stemmer, for sjelden har vi sett en mer intuitiv eller mer gjennomtenkt appløsning enn dette.

Panasonic ES-LV9Q

Den beste (dyre) barbermaskinen

Panasonic ES-LV9Q

Toppmodellen til Panasonic et monster av en maskin. Den gir testens desidert beste barbering og har best komfort. Dessverre mangler den litt futt på batterisiden for å sikre seg legendestatus – og den er dessuten svindyr. 5000 kroner for en barbermaskin gjør den definitivt ikke til allemannseie, og sånn sett er nok Braun-maskinen et bedre kjøp.

Braun Series 3 3050cc

Den beste (billige) barbermaskinen

Braun Series 3 3050cc

Braun 3050C er en veldig god maskin i sin prisklasse. Den gir den beste og jevneste barberingen i denne testen, selv om resultatet ikke er optimalt. Det er også den maskinen med best batteritid. Maskinen kommer også som eneste modell i testen med dedikert rensestasjon. Dette fungerer bra, maskinen blir godt rengjort og er merkbart mer behagelig å bruke etter rens. Den eneste ulempen med Braun sin modell er at den ikke kan brukes i dusjen.

Philips Sonicare DiamondClean HX9331

Den børste elektriske tannbørsten over 1000 kroner

Philips Sonicare DiamondClean HX9331

Philips Sonicare Diamond Clean er testens vinner fordi den fjerner plakk svært effektivt. Dessuten har den testens nest beste batteritid. Det er likevel viktig å presisere at dette ikke er en tannbørste for alle og har man svært sensitive tenner er det ikke sikkert at dette er førstevalget.

Philips Sonicare EasyClean (HX6511/22)

Den børste tannbørsten under 1000 kroner

Philips Sonicare EasyClean (HX6511/22)

Man skal ikke skue hunden på hårene, sier ordtaket. Den rett ut stygge plastinnpakningen får virkelig Philips Sonicare HX6511 til å se ut som noe billig ræl. Vel, noe sant er det i det. Philips HX6511er billig. Av de to Philips-tannbørstene i denne testen kommer denne best ut med en prislapp på rundt femhundrelappen. Likevel byr den på kjempegode resultater, og er nesten like god som sin langt dyrere Diamond Clean-storebror.

 

Verktøy

Ryobi One+ R18IW3-0 18V (Uten batteri)

Den beste muttertrekkeren

Ryobi One+ R18IW3-0 18V (Uten batteri)

Ryobitrekkeren er godt plantet i forbrukersegmentet og er billig. Prisen på muttertrekkeren er lav og utvalget av batterier er stort, fra 1,5 til 5 Ah. Merket har tatt store markedsandeler og det finnes rundt 40 ulike verktøy og hageredskaper som bruker disse batteriene, fra hekksakser til vinkelslipere og kompressorer til bildekk og madrasser. Det er et stort pluss at batteriserien er utbredt og tilgjengelig.

Pris, ytelse og funksjonalitet gjør at det rett og slett ikke mulig å ikke kåre denne til det beste kjøpet.

Bosch GSR 10,8 LI (2x2,0Ah)

Den beste 10,8 V-drillen

Bosch GSR 10,8 LI (2x2,0Ah)

Alle proffmaskinene koster mer enn forbrukermodellene, og den blå Boschen er ikke noe unntak. Du må legge på mer enn en tusenlapp om du bytter fra grønt til blått, og da må du ta en titt på behovslista og i lommeboken. Skulle vi velge selv ville det vært enkelt. Denne maskinen kombinerer så mange gode egenskaper at grønt hadde tapt.

Milwaukee M18 ONEDD (Uten batteri)

Den beste 18 V-drillen

Milwaukee M18 ONEDD (Uten batteri)

Maskinen fra Milwaukee var den fysisk minste drillen i testen vår. Motorhuset er på bare 18,5 cm og det er mellom 1 og 2 cm mindre enn de andre drillene. Det betyr at maskinen kommer lettere til om det skulle være trangt. Slikt trekker opp.

Kombinert med kraftig ytelse var det denne modellen som kom best ut i vår test.

AVA P60 Master

Den beste høytrykksspyleren

AVA P60 Master

Denne maskinen skiller seg fra flere av de andre modellene i testen med hendige og smarte funksjoner.

Om vi skal utsette noe på denne maskinen så er slangen som følger med blant de korteste i testen. Og, som da vi testet P80, er det fortsatt ingen god måte å nøste opp og feste strømkabelen til selve maskinen. 

Men alt i alt leverer denne maskinen topp vannmengde og trykk, kombinert med mange smarte løsninger, som totalt gir deg den beste maskinen i denne testen. 

Fremkomstmidler

Momas Randolph (Elsykkel)

Den beste billige elsykkelen

Momas Randolph (Elsykkel)

Alt i alt er denne modellen fra Momas en behagelig og god hybridsykkel som fungerer greit i byen og godt i motbakke. Sykkelen har også testens beste batterikapasitet på 417,6 Wh. Det største trekket får den for å være treg i responsen, spesielt til å være en sykkel utstyrt med krankmotor. Dette er veldig synd, siden prisen er den beste vi har sett på en krankbasert sykkel. Sykkelen har også noen småting som irriterer, som at den kommer helt strippet for ekstrautstyr som skjermer, støttepinne og lykt. Det betyr at man kan plusse på en del på totalbeløpet.

Ninebot by Segway KickScooter ES1

Den beste elsparkesykkelen

Ninebot by Segway KickScooter ES1

med en toppfart på 20 km/t er KickScooter ES1 som skapt for norske forhold. Relativt store hjul og god bakkeklaring gjør det litt mer behagelig på norske veier og fortau. Motoren er ikke blant de sprekeste i oppoverbakker, men selv når batteriet begynner å bli tomt akselererer den godt og holder toppfarten på forholdsvis flate strekninger.

TV

Samsung UE65NU7455

Den beste 65"-TV-en under 15 000

Samsung UE65NU7455

Her får du en gjennomført TV som blant annet kan by på en meget habil bildekvalitet. Sammenlignet med Panasonic og Philips får du et bilde som er mer riktig balansert på kontrast og lys. Samtidig har skjermen godt med lysstyrke når HDR-innholdet settes på. Skal du ha ny TV til å se fotball, vil denne TV-en gi deg like gode bevegelser og skarphet som alle de andre skjermene som er med i testen. Dette er nemlig noe alle modellene vi testet har til felles.

NB: Vi gjør oppmerksom på at våre anbefalinger kun er forslag, og ikke nødvendigvis «fasit» på det perfekte produktet. Tek.no har naturligvis grundig testet alle produktene vi har med i tester og samletester.

Vi tar forbehold mot eventuelle feil eller mangler ved anbefalte produkter og tilbyr ikke brukersupport eller personlige anbefalinger/kjøpetips.

Det gjøres også oppmerksom på at Tek.no ikke selv selger varer eller datautstyr – vi bare tester og skriver om forbrukerteknologi.

Prisjakt.no er en kommersiell partner av Tek.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen