×
Annonse fra Tek Story Labs for
Annonse

Her har du fem grunner til å melde deg på den store Tek-konferansen

Programmet er tettpakket med spennende muligheter.

  • Tek Story Labs Dette er en annonse. Journalistene i Tek.no er ikke involvert i produksjonen.
Svendsen_high_tcm52-249598
KONKURRANSE: Frykter Berit Svendsen i Telenor utfordringen fra Teliasonera?

Årets Tek-konferanse går av stabelen 12. november. På Quality Hotel Expo Fornebu, rett utenfor Oslo, skal den norske telekom-bransjen møtes for å diskutere fremtiden og møte nye partnere.

Bransjen har spennende utfordringer foran seg: tradisjonelle forretningsmodeller er under press, konkurransen er høy og brukerne stiller skyhøye krav.

Hva alt dette innebærer for oss som jobber i bransjen, og for samfunnet som helhet skal diskuteres på Fornebu neste torsdag. 

Dagen er en gyllen mulighet til å få et avbrekk fra en vanlig jobbdag. Det blir gallamiddag med god mat, drikke og underholdning, mens bransjens gjeveste prisutdeling finner sted. Det blir også gode muligheter for å ha de spennende og uformelle samtalene utover i de sene nattetimer.

Og hvis du fortsatt er usikker på hvorfor du bør melde deg på, har vi fem gode grunner:

1 - Du får siste nytt fra toppsjefene i bransjen

Vi starter dagen med noen virkelig etablerte aktører i den norske telekom-bransjen. Det er full dekningskrig i Norge, og ingen ringere enn Abraham Foss i Teliasonera og Berit Svendsen i Telenor tar debatten. Den selvsikre utfordreren Teliasonera har den siste tiden virkelig satset tungt på 4G-utbygning, og hevder at det er de, og ikke Telenor som har overtaket. Denne påstanden vil Berit Svendsen antakeligvis betvile.

Samtidig vil også samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen tradisjonen tro innta scenen for å dele sine tanker om markedet, konkurransen og fremtiden for den norske telenæringen.

2 - De mest spennende temaene skal diskuteres

Se hele programmet her

På programmet står blant annet samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, administrerende direktør i TeliaSonera, Abraham Foss, administrerende direktør i Telenor, Berit Svensen, seksjonssjef i Nkom, Daniel Hegland og mange, mange flere.

Gå til programoversikten

Det er mange spennende temaer som skal tas opp i løpet av konferanse-programmet.

Fibernett, konkurranse og leveringsplikt på bredbånd, for eksempel. Representanter fra Telenor, Nkom, Netxtgentel og Homenet vil snakke om monopoler, endringer i bransjen, finansering av leveringsplikt og andre aktuelle temaer. Dette er spørsmål som har innvirkning for alle nettbrukere i Norge.

Vi skal også diskutere den kompliserte fremtiden for TV-bransjen. Nye strømmetjenester og YouTube legger stadig større press på de tradisjonelle leverandørene av underholdning.

Den anerkjente analytikeren John Strand skal fortelle om hva endringene i dagens TV-virkelighet betyr for distributørene og kanalene, og hvordan man kan tjene penger når alle teknologiene blir stadig mer integrert i enheter. Representanter fra både NRK og Nordic Screens (Norges største YouTube-nettverk) vil også snakke om sine erfaringer med tanke på dagens media-hverdag.

Les mer om temaene som skal diskuteres her!

15795116746_73bfa7955c_o.
GLADE VINNERE: Det skal deles ut priser i en rekke kategorier. Her fra fjorårets prisutdeling, der Telenor stakk av med prisen for årets operatør.

3 - Du kan overvære den gjeve prisutdelingenKvelden fortsetter med prisutdeling, der de mest innovative produktene og bransjeaktørene skal kåres. Vi skal selvsagt dele ut pris for årets mobil, årets nettbrett, årets tilbehør og årets beste mobilkjøp, men vi skal også kåre årets operatør, årets bredbåndsaktør og årets distributør. Og det er langt fra alle kategoriene! Vi lover deg en spennende kveld og glade vinnere.

4 - Du kan møte alle i bransjen på ett sted

Flere hundre entusiastiske bransjemennesker deltar på både konferansen, middagen og prisutdelingen. Det gjør Tek-konferansen til en unik arena til å hilse på gamle og nye kolleger, kontakter, partnere og venner. Det er en gyllen mulighet til å diskutere problematikken som tas opp videre, under mindre formelle forhold. Og det er selvsagt en mulighet til å spise god mat og innta noe godt i glasset. Du skal ikke undervurdere nytten av god mingling og sosialisering på kvelden! Festen fortsetter ut i de små timer for de som ønsker det.

Og husk - i skrivende stund er det bare noen titalls billetter igjen til prisutdelingen! Vil du være med, meld deg på nå.

5 - Du kan lære bort det du har lært

Husk at det er ikke bare du som deltar, som får nytte av konferansen og debattene som foregår i løpet av dagen. Du får med deg kunnskapen hjem og kan dele det du har lært med kolleger. Kanskje til og med holde et lite kurs i bedriften?

Bli med på årets viktigste telekom-konferanse

Konferansen finner sted på Quality Hotel Expo på Fornebu den 12. november.

Programmet starter klokken 09.00, og fra klokken 16.30 serveres det aperitiff og drikke før festmiddagen begynner 19.15.

Meld deg på her

Kommentarer (0)

Til toppen