Velkommen til
Tek.no-konferansen etterfulgt
av Tek.no-awards (tidl. Gulltasten)

Samsung Sony

Tek.no-konferansen

I høst samler vi absolutt hele telebransjen under ett tak 13. november på Scandic Fornebu. Fordelt på 2 spor vil vi dekke både mobil, fiber og forretningsmodeller. Dagen avrundes med Tek.no-awards (tidligere kjent som Gulltasten) og feiring av Tek.no-awards-vinnerne med festmiddag og show utover kvelden. Vel møtt til en dag med faglig påfyll og hyggelig kveldsarrangement sammen med kollegaer, samarbeidspartnere og konkurrenter.

Gulltasten i ny innpakning

De seneste årene har det faglige innholdet blitt en stadig viktigere del av Gulltasten. I år tar vi skrittet fullt ut, og byr på det beste faglige programmet noensinne. Med nytt innhold synes vi det er på sin plass også med en ny innpakning. Gulltasten bytter derfor navn til Tek.no-konferansen, et navn du vil se gå igjen også i våre øvrige arrangementer. Den tradisjonelle prisutdelingen som finner sted på kvelden, har vi gitt navnet Tek.no-awards.

Fra programmet

Karl Fredrik Lund fra Netcom holder foredrag om fremtidens forretningsmodeller.

Fra programmet

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen fra NRK forteller om streaming i Norge.

Fra programmet

Eivind Helgaker, Adm.dir. i ICE, holder foredraget "En annerledes utfordrer".

Fra programmet

Bjørn Ivar Moen, leder av Telenors mobilvirksomhet i Norge, deler Telenor sine erfaringer med Telenorbutikkene så langt.

Tek.no-awards 2014

Den årlige mobilkåringen der fagjuryer, publikum og bransje finner de beste menneskene, produktene og tjenestene i en rekke kategorier.

#Gulltasten

Kommende arrangement

Tek.no-konferansen Kragerø (tidl. TeleCruise) Onsdag 27. - Fredag 29. Mai 2015