Tek Ekstra

For deg som vil ha litt mer

Tek Ekstra er en premium-pakke for deg som synes Tek.no er bra, men vil ha mer. Vi skal satse tungt på de virkelig gode sakene, lærerike artikler, stoff du aldri før har sett hos oss.

Få ett spill hver måned

Vi gir hvert Ekstra-medlem ett spill hver eneste måned. Tilbudet kan være alt fra små indieperler til store klassikere, fellesnevneren er at det er spill vi i redaksjonen anbefaler. Spill vi synes du bør få med deg.

Denne månedens spill: Among The Sleep (Steam, Windows/Mac)


I det norske grøsserspillet Among The Sleep inntar du rollen som en pjokk på to år. Det hele begynner med skumle lyder og merkelige hendelser på soverommet, og kort tid senere befinner du deg tilsynelatende i en annen verden. Among The Sleep tar for seg temaer vi sjeldent ser i dette mediet, og spillet har fått god mottagelse både på Gamer.no og i internasjonale medier.

Skru av bannerannonser

En annen viktig fordel som Ekstra-medlem er valget om å se annonser eller ikke. Uten reklamene laster siden raskere og krever mindre av prosessoren. Det betyr også at vi kan lage en forside med større bilder, mer luft og smartere løsninger.

Som Tek Ekstra-medlem får du lese alle de redaksjonelle nettstedene våre uten bannerannonser:

Ingen annonser

Velg din egen bakgrunnsfarge

Velg akkurat den fargen som gjør deg i godt humør. Eller skift hver dag etter stemningen din.

Ekstra-ikon i forumet

Få et Ekstra-ikon under profilbildet i forumet. Eller skru det av i kontrollpanelet.

Skru av annonser

Du kan se annonser igjen om du vil det. Kanskje du er på utkikk etter et godt tilbud? Skru av og på i kontrollpanelet som du ønsker.

Støtt opp om Tek-nettverket

49 kroner i måneden er ikke mye per bruker, men for oss i redaksjonen åpner det helt nye dører. Hver krone du bidrar med, bruker vi på å lage et bedre nettsted og drive bedre journalistikk.

Betal med Bitcoin eller Paypal

Nå kan du bruke dine hardtervervede Bitcoins, eller Paypal om du ønsker det. Vi støtter selvfølgelig også vanlig Visa og Mastercard.

Tek Ekstra
Kun kr 49,- per måned
Prøv én måned gratis nå

Til toppen