Tek Ekstra

For deg som vil ha litt mer

Da vi spurte leserne hvordan vi kunne gjøre nettsidene våre bedre, fikk vi klar tale tilbake. Dere vil ha mer innhold, og dere vil ha mindre annonser. Nå lanserer vi en premium pakke som gir deg nettopp det. Gled deg til lærerike artikler og en fredelig leseropplevelse. Dette er Tek Ekstra.
Kun kr 49,- per måned
Prøv én måned gratis nå

Ekstra innhold hver dag

Mobilen som følgesvenn på sjøen

Guide Mobilen som følgesvenn på sjøen

Er mobilen din sjøklar?

Mobiltelefonen din kan være nyttig til sjøs, bare du har de rette appene og det rette ekstrautstyret. Les guiden

Få ett spill hver måned

Vi gir hvert Ekstra-medlem ett spill hver eneste måned. Tilbudet kan være alt fra små indieperler til store klassikere, fellesnevneren er at det er spill vi i redaksjonen anbefaler. Spill vi synes du bør få med deg.

Denne månedens spill: The Night of the Rabbit (Steam, Windows)


Tyske Daedalic er kjent for sine mange eventyrspill (The Whispered World, The Dark Eye, Deponia), og pek-og-klikk-spillet The Night of the Rabbit er blant de mest kritikerroste i porteføljen. Spilleren følger 12 år gamle Jeremiah som drømmer om å bli en verdenskjent magiker. Ut av ingenting dukker en underlig kanintrollmann opp, og sier at han er klar til ta gjøre gutten til sin lærling. Dermed er eventyret i gang. The Night of the Rabbit er fargerikt og magisk med en dyp, engasjerende og god historie. Utviklerne har skapt en nydelig, håndtegnet verden som oser av kjærlighet. Noen av gåtene kan være i overkant vanskelige, men de er stort sett underholdende og logiske.

Skru av bannerannonser

En annen viktig fordel som Ekstra-medlem er valget om å se annonser eller ikke. Uten reklamene laster siden raskere og krever mindre av prosessoren. Det betyr også at vi kan lage en forside med større bilder, mer luft og smartere løsninger.

Som Tek Ekstra-medlem får du lese alle de redaksjonelle nettstedene våre uten bannerannonser:

Ingen annonser

Bedre forsider i hele Tek-nettverket

Med annonsene ute av regnestykket, har vi fått masse plass til overs på forsidene. Den har vi brukt på større bilder, mer luft og en smartere layout. Klikk her for å se forskjellen.

Velg din egen bakgrunnsfarge

Velg akkurat den fargen som gjør deg i godt humør. Eller skift hver dag etter stemningen din.

Ekstra-ikon i forumet

Få et Ekstra-ikon under profilbildet i forumet. Eller skru det av i kontrollpanelet.

Skru av annonser

Du kan se annonser igjen om du vil det. Kanskje du er på utkikk etter et godt tilbud? Skru av og på i kontrollpanelet som du ønsker.

Støtt opp om Tek-nettverket

49 kroner i måneden er ikke mye per bruker, men for oss i redaksjonen åpner det helt nye dører. Hver krone du bidrar med, bruker vi på å lage et bedre nettsted og drive bedre journalistikk.

Betal med Bitcoin eller Paypal

Nå kan du bruke dine hardtervervede Bitcoins, eller Paypal om du ønsker det. Vi støtter selvfølgelig også vanlig Visa og Mastercard.

Tek Ekstra
Kun kr 49,- per måned
Prøv én måned gratis nå

Til toppen