Zzzov godt, lille venn!

Mobiltelefonen er vår beste venn. Den er med oss over alt, og det hender vi betror den våre innerste hemmeligheter. Enten det dreier seg om krangling med kjæresten eller samtaler av den mer hyggelige arten; mobilen er med oss i tykt og tynt.

Og hva fortjener vår beste venn? Selvfølgelig klapp på skulderen, og vasking av snuten (skjermen) hver gang vi griser den til med cola eller fettete potetgullfingre. Men først og fremst fortjener den en myk, behagelig seng.

Nettbutikken fredflare.com tar mobilens velvære på alvor, og har nå lansert mobilsengen med stor M. Fredflares nyvinning ser så innbydende og myk ut at den får enhver Wonderland-madrass til å blekne.

Kjøper du den nye mobilsengen får du et par matchende tøfler med på kjøpet. Disse er først og fremst ment å fungere som skjermpussere, men har mobilen din ekstern antenne gjør den seg også ypperlig som nattlue.

Mobilsengen er såpass stor at dersom telefonen din skulle bli litt ensom – og iPoden din litt kald på tærne – ja, så er det plass til begge to.Avstemning:
Hva synes du om mobilsengen?
Opprettet dato:
20.01.2006 14:41:02

Fredflares mobilseng koster om lag hundre kroner, og kan kjøpes her.

Forsiden akkurat nå

Til toppen