Zune til Norge?

I forbindelse med lanseringen av sitt nye operativsystem for mobiltelefoner, Windows Phone 7 Series, kan det se ut som om også musikktjenesten Zune blir internasjonal.

Mye av brukergrensesnittet i det nye OS-et er basert på Zune, og Casey McGee, markedsansvarlig i Microsoft, sier til Zdnet at musikk- og videotjenesten ”blir tilgjengelig i alle land som selger Windows 7-telefoner”. Nå er det for øyeblikket ikke helt klart hvilke land dette blir, men vi regner da sterkt med å se telefoner med operativsystemet her på berget etter hvert.

Ole Tom Seierstad i Microsoft Norge bekrefter overfor Mobilen.no at tjenesten kommer i alle land som får Windows 7, men når og hvilke land det gjelder vil han ikke kommentere.

- Mer informasjon kommer under utviklerkonferansen Mix som går av stabelen i Las Vegas 15. til 16. mars, sier Seierstad.

Dermed er det store sjanser for at vi får se Microsoft Zune i Norge også, men spørsmålet er om det kun er selve tjenesten som lanseres, eller om spilleren Zune HD også kommer krypende over grensen.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen