Windows Vista skaper jobber

Alternativ tekst mangler

I den ferske rapporten "The Economic Impact of Microsoft Windows Vista" konkluderer selskapet IDC med at Windows Vista vil skape 50 000 nye jobber i teknologisektoren i Europa.

Det er Microsoft som har gitt økonomisk støtte til denne undersøkelsen, og dermed kan man sette spørsmålstegn ved uavhengigheten. Undersøkelsen er begrenset til seks europeiske land: Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Danmark, Polen og Spania.

De seks landene i undersøkelsen skal visstnok utgjøre over 65 prosent av den europeiske økonomien som inkluderer EU pluss Kroatia, Norge og Sveits. Dermed skal situasjonen i de seks landene gi en viktig pekepinn på utviklingen i andre land.

IDC har basert undersøkelsen på Windows-versjoner som brukes i dag, og eventuelt hvor stor økonomisk vekst disse har medført et selskap. En av konklusjonene i undersøkelsen er at Windows Vista vil bidra sterkt til en økonomisk vekst i 2007, og at dette igjen vil kunne skape flere jobber.

Windows Vista vil ikke nødvendigvis bety gode nyheter for alle kunder. Vista skal installeres og integreres, og brukerne må læres opp. Dette vil skape mange nye jobber, men det vil også bety økte utgifter for bedrifter.

(Kilder: Cnet news.com, Digi.no)

Kommentarer (45)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen