Windows Vista produktguide

Microsoft har skrevet en detaljert guide om de nye funksjonene i Windows Vista. Dette er en guide som i utgangspunktet kun er tilgjengelig for medlemmer av "Technology Adoption Partner" (TAP)-gruppen. Microsoft skal visstnok ha gjort guiden tilgjengelig for alle, men det har vært mye frem og tilbake om guiden er tilgjengelig for alle eller ikke.

Produktguiden er på totalt 313 sider, og gir en oversikt over alle funksjonene i Windows Vista. Microsoft har riktignok lagt ut informasjon om funksjonene i Windows Vista på microsoft.com, men produktguiden skal være mer detaljert. Fred Pullen fra Microsoft la ut guiden på sin blogg, men har i ettertid fjernet den. Det er usikkert hvorfor guiden er blitt fjernet, men på nettsiden står følgende om selve produktguiden: "-it isn’t quite ready for public consumption". Produktguiden skal nå kun være tilgjengelig for Microsoft-partnere.

Skulle produktguiden likevel være tilgjengelig på et senere tidspunkt er den på et såkalt "XML Paper Specification" (XPS)-format, og krever derfor enten XPS-leser eller Windows Vista.

Kilde: windowsitpro.com

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen