Windows Live-tjeneste testes ut

Alternativ tekst mangler

I forrige uke viste vi en liten oversikt over Windows Live-tjenester som Microsoft har allerede sluppet, eller driver og tester. Så langt dreier det seg om over førti tjenester - les mer.

Nå har Microsoft startet testing av et nytt medlem av Windows Live-serien. Denne gangen en tjeneste som finner trådløse "hot spots" eller Wi-Fi-nettverk.

Den nye tjenesten skal kunne finne frem trådløse Wi-Fi-nettverk, registrere en enhet i nettverket og forberede enheten for bruk av nettverket.

Windows Live Connection Center Wi-Fi har to komponenter:

  • En nettside med et brukervennlig grensesnitt som skal gjøre det enkelt å finne frem Wi-Fi-nettverk. Her bruker Microsoft tjenesten Windows Live Local for å finne frem "hot spots", det vil si områder med trådløs dekning.

  • Et program med funksjoner, sikkerhetsprotokoller, database og drivere som gjør at tjenesten kan finne frem et trådløst nettverk, og gjør at en enhet kan koble seg opp mot nettverket.

Windows Live Connection Center Wi-Fi vil kreve Windows XP, og skal også støtte Windows Vista når RC1-versjonen av Vista etter planen slippes i september.

(Kilde: Betanews)

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen