Wii 2-kontrolleren får trykkskjerm

Ifølge Gamespot er håndkontroller med trykkskjerm så å si bekreftet for Nintendos nye konsoll. En sekstommers trykkfølsom skjerm og et kamera skal visstnok kontrolleren kunne skilte med.

Trykkskjermen skal kunne brukes på lik måte som andre nettbrett som kan spilles på, og i tillegg kan man bruke de tradisjonelle knappene. Kameraet skal kunne brukes til å ta bilder av figurer som så kan brukes i spillene.

Blir det Mario-oppfinner Shigeru Miyamoto som får vise frem Project Café?
Blir det Mario-oppfinner Shigeru Miyamoto som får vise frem Project Café?

Og ikke bare det, kontrolleren skal også kunne brukes som «bærbar spillmaskin». Tidligere ble det spekulert i om kanskje kontrolleren skulle streame spill over fra den kommende spillkonsollen, men det kan nå se ut til at kontrolleren kan brukes helt separat fra konsollen.

Konsollen, med kodenavn Project Café, skal etter planen vises frem på Nintendos E3-pressekonferanse tirsdag ettermiddag, norsk tid. Der får vi antagelig se mer av funksjonaliteten til den ny håndkontrolleren ? og ikke minst kan vi vente at vi får vite det endelige navnet på konsollen. Ryktebørsen vil ha det til at konsollen bare blir hetende «Nintendo», ifølge CVG.com.

Les også: Alt om spillmessen E3 2011

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen