Dette er Android-mobilen Sony Xperia Z Ultra. Kanskje den får en Windows Phone-slektning i 2014? (Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

Vil Sony lansere en Windows-mobil i 2014?

Mobilprodusenten har angivelig en prototyp klar allerede.

Sony Ericsson, og nå Sony, har de siste årene konsentrert seg utelukkende om å lage smartmobiler med Android-operativsystem. Ifølge Pocket-Lint skal imidlertid japanerne være interessert i å lansere en smartmobil med Microsofts operativsystem, Windows Phone. Kanskje blir den sluppet på markedet allerede til sommeren, skal vi tro ryktene.

Faktisk går ryktene på at Sony har en prototyp klar også, uten at noen av ryktemakerne kjenner til hva slags spesifikasjoner denne har, eller hvordan den ser ut. Det er heller ikke kjent om Sony ønsker å legge et eget grensesnitt på toppen av Widows Phone, tilsvarende det de har gjort på sine Android-mobiler.

Nokia, som i fjor ble kjøpt opp av Microsoft, har vært den dominerende aktøren på Windows Phone-plattformen. Med Sony på banen blir konkurransen større, men det kan også være med på å skape større interesse for et operativsystem som foreløpig ikke har klart å true hegemoniet til Googles Android og Apples iOS på mobilmarkedet.

Microsoft vil ha flere apper i til Windows Phone:
Nå lanserer de appen Project Siena, som lar brukerne lage egne HTML 5-apper

(Kilder: Pocket-Lint)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen