Vi tafser på Lenovo Slate

Hardware/Las Vegas: Vi tok en runde hos Lenovo, sammen med Nick Reynolds fra Lenovo. Lenovo har vært i storform i den siste tiden, og lansert nok produkter til å ta pusten fra de fleste. Ifølge Reynolds gikk det også svært bra for Lenovo, de tok stadig markedsandeler. Men, hvilken produsent ville vel fortelle at de tapte markedsandeler?

På alt-i-et-markedet byr Lenovo blant annet på Ideacentre B520. Støtte for 3D og lekker design gjør at de seiler inn med 70 prosents markedsandel i hjemlandet Kina.

En litt morsom greie er U1 med Lepad. Konseptet er at man har en skjerm som kan fjernes fra resten av skjermen, og når skjermen er tatt ut fungerer den som en tablet, kjørende med Android. Alt man trenger å gjøre før man fjerner skjermen er å skyve på en bryter. Lepad kan kjøpes uten U1, men for full utnyttelse er begge deler å foretrekke.

Høydepunktet for vår del var nok igjen Lenovo Slate. Denne godsaken er planlagt ut på markedet i mai, og det skal komme flere modeller også får vi høre, i løpet av 2011 altså. Slate byr på 10,1-tommers skjerm som selvfølgelig er trykkfølsom. I tillegg har den en egen penn, som gjør at man kan skrive og tegne med varierende trykk.

Vekten på Slate er 790 gram og byggekvaliteten føles svært god. Og en ting som vi liker her er at maskinen ligger horisontalt i dockingen, i motsetning til Ipad. Dermed er sånt som filmtitting en bedre opplevelse.

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen