Verdenspremiere på "Bad Boy Bubby"

Torsdag 9. mars er det altså duket for urpremiere på "Bad Boy Bubby" i Kristiansand. Stykket tar for seg første del av den australske kultfilmen med samme navn fra 1993, hvor vi blir trukket inn i livet til Bubby, en 35 år gammel mann. Han bor i kjelleren sammen med sin brutale og undertrykkende mor. Her lever han sammen med kakerlakker og en katt i bur, som eneste selskap.

Stykket er et prosjekt med unge talenter i Kristiansand.

– Dette er jo et såkalt rugekasseprosjekt, hvor Kristian Landmark er den vi ruger på i år, sier Nina Ruud som er inspisient for stykket.

Det er ingen planer om å dramatisere siste del av filmen.

– Nei. Filmen er delt i to, hvor første del er Bubby hjemme og andre del er Bubby ute i verden. Her vises bare Bubby hjemme. Det blir spennende å se hvordan det blir mottatt. Noen vil helt sikkert le, som en slags forsvarsmekanisme av det absurde og grusomme som foregår på scenen, sier Ruud.

Bubby har aldri vært utenfor leilighetens fire vegger og tror at det vil være med døden til følge å trå over dørterskelen. Publikum blir vitne til kålsvart humor, tragedie og surrealisme utført av kun tre karakterer: Bubby, mor og far.

Stykket er satt opp frem til 31. mars og har du bursdag får du inngangsbilletten i presang av Agder Teater. Flere av forestillingene er allerede utsolgt.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen