Verdens dyreste Iphone

Det er den østerrikske juveleren Peter Aloisson som har spesialisert seg på å pimpe opp mobiltelefoner for fiffen, og sist ut er Apple Iphone.

Designet har fått navnet Princess Plus på grunn av kuttemetoden som er bruk på 138 av de 318 diamantene som befinner seg på mobiltelefonens overflate. De resterende 180 diamantene er plassert rundt kanten, omfavnet av 18 karat hvitt gull.

SE BILDESPESIAL AV ALLE ALOISSONS MOBILER HER.

Prisen på herligheten ligger rundt 960.000 kroner, noe den første kunden – en russisk businessmann – tydeligvis ikke kunne vente med å bla opp. Han forhåndsbestilte mobilen i oktober i fjor, og kunne ta imot den glitrende versjonen i januar.

Har du ikke så mye penger, kan du nøye deg med en billigere versjon, hvor diamantene er kuttet på en annen måte. Den koster kun rundt 360.000 kroner.

Om du ikke er så interessert i Iphone – det er tross alt litt styr med å få låst den opp – har Aloisson også pimpede mobiler av andre merker, som Nokia, Motorola og Sony Ericsson. Du kan ta en titt på de ulike mobilene i vårt store bildegalleri.

SE BILDESPESIAL AV ALLE ALOISSONS MOBILER HER.

Forsiden akkurat nå

Til toppen